El Moritz Vendrell, a la Final a Quatre de la Lliga Catalana

Els vendrellencs derroten el Noia 4-3

Un moment del partit.

El Moritz Vendrell, a la Final a Quatre de la Lliga CatalanaCedida

El Moritz Vendrell va guanyar aquest dimarts el Noia 4 a 3 i es va classificar per disputar la Final a Quatre de la Lliga Catalana.

Els primers minuts de la primera part van ser de joc intens per part dels dos equips, una intensitat que no va baixar en cap moment fins al descans. Al minut 9 l'àrbitre va xiular penal favorable al Noia. Roger Molina va aturar el xut d'Humberto Mendes. Al minut 14 va ser el Vendrell qui va disposar d'un penal per avançar-se en el marcador, però Xus Fernández va aturar el xut de Francesc Gil. Però, tot seguit, Roger Rocasalbas va fer l'1 a 0.

Al minut 16 Jordi del Amor va veure targeta blava. Eloi Mitjans no va estar encertat en la falta directa consegüent. Al minut 23 l'àrbitre va assenyalar un altre penal a favor del Vendrell. En aquesta ocasió, Edu Fernández va estavellar la pilota al travesser. Al descans es va arribar amb l'1 a 0 al marcador.

Tan bon punt va començar la segona part, el Noia va fer l'1 a 1 amb gol d'Aleix Esteller. Al minut 34, Jordi Ferrer va tornar a avançar el Vendrell en el marcador. Dos minuts després, l'àrbitre va mostrar la targeta blava a Marc Navarro i Eloi Albesa va fer el 2 a 2 de falta directa. Al minut 37 Jordi Ferrer va veure targeta blava. En aquesta ocasió Eloi Albesa no va poder superar Roger Molina en la falta directa.

Aprofitant la inferioritat numèrica, el Noia es va avançar en el marcador amb gol de Sergi Aragonès. Tot seguit, el Vendrell es va posar amb 9 faltes. El Noia també s'hi va posar en pocs instants. I la desena del Vendrell no es va fer esperar. Sortosament Roger Molina va neutralitzar la falta directa executada per Humberto Mendes. Tot seguit, aquest mateix jugador va veure targeta blava. Xus Fernández també va estar encertat i Roger Rocasalbas no va poder marcar de falta directa. Passat un minut el Noia va fer la seva desena falta, però Roger Rocasalbas tampoc va poder marcar de falta directa.

Encara amb inferioritat numèrica del Noia, al minut 42 Francesc Gil va fer el 3 a 3. A minut 43 el Vendrell va disposar d'un penal per aconseguir remuntar el resultat advers i Eloi Mitjans no va fallar. Amb el 4 a 3 va finalitzar el partit.

Amb aquest resultat, el Moritz CE Vendrell es va classificar per disputar la final a quatre de la Lliga Catalana que tindrà lloc els dies 8 i 9 de setembre a Igualada.