Diari Més

Successos

Bruno Hortelano «evoluciona favorablement»

El cosí d'Hortelano, que conduïa el cotxe, duplicava la tasa d'alcohol

Bruno Hortelano «evoluciona favorablement»

Bruno Hortelano «evoluciona favorablement»Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'atleta Bruno Hortelano, que aquest dilluns va ser operat de la mà dreta després de patir un accident de trànsit, «evoluciona favorablement», segons ha confirmat el seu representant Alberto Armas, després de passar la primera nit a l'hospital Dotze d'Octubre. Així mateix, Armasha assegurat que el velocista espanyol ha estat traslladat a primera hora de la tarda a planta, on seguirà amb la recuperació, que s'allargaràfinsels propers mesos.

L'atleta de 24 anys, que viatjava com a copilot en el moment del sinistre, haurà de sotmetre's a noves intervencions una vegada que en la primera operació els metges li van realitzar la neteja de totes les zones afectades. A més van procedir a la reconstrucció dels tendons extensores dels dits segon al cinquè, encara que el menovell no es va poder reconstruir per complet.

Tal com han manifestat fonts de la investigació, el conductor del vehicle, cosí de Bruno Hortelano, duplicava la taxa d'alcoholèmia i va donar 0,53 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat, quan el límit màxim permès és de 0,25.

tracking