La Pobla ja és aquí

Els de Posse vencen 4-2 el Sabadell B amb remuntada inclosa

Imatge d'arxiu del partit inaugural de la temporada.

La Pobla ja és aquíJosé María García

El CF Pobla de Mafumet ha tornat aquest dissabte, i ho ha fet per la porta gran. Després d'un empat i una derrota en les dues primeres jornades, el filial del Nàstic ha aconseguit vèncer, aquest dissabte, el Sabadell B (4-2), en un duel amb molts gols i un gran espectacle.

No ha estat senzill per als de Martín Posse, ja que els visitants han aconseguit posar-se 0-2 per davant gràcies a les dianes de Raigón, en els minuts 15 i 25. Els barcelonins volien marxar amb aquest resultat al descans, però un gol del jove Ricky a dos minuts del final de la primera meitat ha donat ales a la Pobla.

Només començar la segona meitat, Brugui ha anotat el 2-2. Rodri ha estat protagonista en la recta final, ja que dos gols del punta cedit per l'Atlètic Balears han servit perquè els locals s'hagin fet amb els tres punts. El 3-2 ha arrribat a un quart d'hora del final, quan el punta ha robat una pilota al porter Aguilar i l'ha afusellat. Ja en l'afegit, el mateix Rodri ha rematat la feina.