El Reus Deportiu-La Fira passa a quarts de la Lliga Catalana

Els del Baix Camp derroten el Lleida 7-3

Els reusencs, celebrant un dels gols.

El Reus Deportiu-La Fira passa a quarts de la Lliga CatalanaCedida

El Reus Deportiu-La Fira es classifica com a primer de grup i s'enfrontarà a l'Igualada als quarts de final de la Lliga Catalana el proper dimarts al Palau d'Esports.

Raul Marín (4 gols), Marc Torra (2 gols) i Joan Salvat han estat els golejadors de la jornada de dissabte. El Reus Deportiu La Fira s'ha imposat amb contundència al Lleida Llista en la tercera jornada de la fase de grups de la Lliga Catalana per 7 a 3. Els roiginegres encaraven el partit ben d'hora, amb un gol de Marín al minut 3 i un altre de Marc Torra, de penal, un minut més tard.

Torra i Marin serien de nou els protagonistes a l'anotar el tercer i quart del Reus, als minuts 14 i 15. Amb el 4-0 s'arribaria al descans a Alcañiz, i tot i que en la segona meitat els dos equips hanbaixat l'intensitat del joc, els dos equips han exposat les seves armes ofensives amb encert.

Salvat anotava el 5-0 al minut 29, i Torra no podria anotar la directa provocada per la desena falta del Lleida. Cañellas obriria la llauna pels lleidetans al minut 34, però Marín reaccionaria ràpidament per anotar el 6-1.

Al minut 38, Andreu Tomàs seria l'encarregat d'anotar el segon del Lleida. Pedro Henriques li aturaria pocs minuts més tard una directa a Giménez (la desena falta del Reus), i dos minuts més tard Marín anotaria el seu quart gol de la nit. El 7-3 pel Lleida seria obra del mateix Giménez.

Així doncs, el Reus Deportiu La Fira es classifica com a primer de grup, i jugarà els quarts de final a casa el proper dimarts a les 21 hores. El rival serà l'Igualada.