Diari Més

La marxa de Carlos García cedit al Sanluqueño tanca la plantilla grana

Amb l’arribada del centrecampista Miguel Ángel Cordero el Nàstic dóna per finalitzat el mercat d’estiu 2016-17

Carlos García, durant la rebuda de l'afició als jugadors la passada temporada en el duel contra l'Alabès.

La marxa de Carlos García cedit al Sanluqueño tanca la plantilla granaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Miguel Ángel Cordero, i ningú més. El Gimnàstic de Tarragona va tancar la plantilla ahir, encara que, en el capítol d’arribades, aquest tancament es va avançar a dimarts. Ahir es va acabar de perfilar la plantilla perquè Carlos García va abandonar el club per marxar cedit a l’Atlético Sanluqueño del grup quart de Segona Divisió B.

El club català i l’andalús van arribar a un acord perquè el migcampista jugués prestat en aquest segon fins el 30 de juny del 2017. Als seus 22 anys, Carlos García va realitzar la temporada passada, des de la seva arribada, vida amb el primer equip. Tot i això, va jugar sempre com a titular amb el filial, el CF Pobla de Mafumet, amb el qual no va poder evitar el descens de categoria.

Amb el primer equip del Nàstic va arribar a debutar. Va ser en el duel a Montilivi, contra el Girona i, a més, va entrar en alguna convocatòria més, però sense tenir presència sobre la gespa.

Comptant a Lévy Madinda, que tot i militar ja la temporada passada al Nàstic s’ha de comptar com a fitxatge perquè a l’estiu va tornar al Celta, són tretze les noves incorporacions que ha realitzat l’entitat tarragonina durant aquest mercat de fitxatges.

A la porteria s’han realitzat fins a dues incorporacions. Dimitrievski, arribat del Granada B, i Saja, del Racing de Avellaneda seran els encarregats de lluitar per un lloc sota pals, almenys, fins al gener, quan Manolo Reina estarà al cent per cent. Tot i això, el de Villanueva del Trabuco ja podria jugar durant el mes de desembre.

Tres al darrere

En defensa, el Nàstic ha escomès tres fitxatges. El lateral dret Otar Kakabadze, i dos centrals. Un, de futur, com Mohammed Djetei, i un altre que ja va ser titular aquest diumenge a Osca, com és Alberto Lopo.

També hi ha hagut algunes cares noves en el centre del camp. Es tracta de Zahibo, arribat del València Mestalla i de Miguel Ángel Cordero, de l’AEK Atenes. No cal oblidar a Lévy Madinda, que també s’ha de comptar com a incorporació perquè aquesta temporada el Nàstic ha hagut de tancar un nou acord amb el Celta perquè el jugador actuï a Tarragona, tot i que el club grana es podria fer amb els seus serveis al final del curs.

Jugadors de banda i mitges puntes també han estat freqüents durant aquest mercat d’estiu al Nàstic. José Carlos és un dels jugadors que més confiança té la direcció esportiva. L’extrem, ha arribat del Llagostera. Juan Delgado, de Colo Colo, ja està tenint minuts i Mohammed Rharsalla ha estat capaç de marcar un gol, el de l’empat a Osca. Elvir Maloku encara està verd però, poc a poc, anirà entrant.

A dalt, Ike Uche és la màxima aposta de la direcció esportiva, i haurà de lluitar per una plaça a l’onze, entre d’altres, amb Stephane Emaná, que ha estat ascendit del filial i és, a tots els efectes, futbolista de la primera plantilla grana.

En les últimes hores s’havia arribat a parlar de la possibilitat d’incorporar un últim futbolista, ja que hi ha una fitxa lliure, però el club ja va deixar clar que està molt content amb els jugadors de què disposa.

tracking