Diari Més

Babic: «Puc donar molt, amb pilota i sense, i Reus és bon lloc per a mi»

El central serbi, arribat de la Real Sociedad B espera ja l’ocasió de «demostrar què sé fer» com a roig-i-negre

Parés, el futbolista i el president.

Babic: «Puc donar molt, amb pilota i sense, i Reus és bon lloc per a mi»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Estic feliç, vull demostrar què sé fer i parlar al camp». La declaració d’intencions la pronunciava el central nascut a Sèrbia Srdjan Babic, una de les dues incorporacions que va tancar el CF Reus en el darrer sospir de mercat, juntament amb Raphael Guzzo, i que vivia ahir la seva posada de llarg com a roig-i-negre. El defensa se suma a la plantilla 2016-17 com a cedit i per cobrir la baixa d’Ismael Moyano, que abandonava l’entitat divendres passat i competirà aquest curs al Badalona. «El Reus és un bon lloc per a mi i ho donaré tot a aquest equip», afegia el futbolista, que ha viscut la darrera temporada al filial de la Real Sociedad, i apuntava la intenció de «parlar al camp». Babic, (Bania Luka, 1996), està vinculat per contracte per quatre campanyes més amb el club d’Anoeta, on quallava aquest estiu «una intensa progressió», tal com detallava el director esportiu, Sergi Parés, en la presentació del nou central roig-i-negre.

El defensa, que va proclamar-se campió del món amb la selecció sèrbia sub-20 a Nova Zelanda, es col·locava sota el focus mediàtic aquest estiu, durant la pretemporada a les ordres d’Eusebio Sacristán, amb la primera plantilla de la Real Sociedad. Concretament, després que un cop de cap li servís, després de rebre una pilota que li servia Granero, per quallar la victòria dels seus en un partit de preparació contra el Logroñés.

«El seguíem des de l’any passat»

Ha estat aquest període el que ha servit al futbolista serbi per «acabar-nos d’agradar perquè Eusebio fa una aposta de sortir jugant des del darrere, amb una iniciació neta, que encaixa molt en el futbol que vol fer el Reus. Ara que l’ha interioritzat, l’adaptació serà senzilla», afegia Parés sobre el punt de partida a una operació de cessió que «va tancar-se durant ahir –dimecres per al lector– a la tarda, en només unes hores». A Babic, però, «l’estàvem seguint des de l’any passat», detallava el director esportiu del CF Reus, que subratllava que «aportarà tot el que té». «Feia temps que buscàvem un central de perfil esquerrà, que no és fàcil, i Srdjan compta amb alguns avantatges com que l’any passat ja va jugar a Espanya. Aquests últims temps ha fet un canvi rotund, té una bona sortida de pilota i la Real Sociedad, de fet, va pensar en fer-li un lloc a la primera plantilla però al final ha prioritzat que pugui tenir minuts», concloïa.

Per la seva banda, el president roig-i-negre Xavier Llastarri, que també acompanyava el jugador ahir des de les instal·lacions de l’Estadi, recordava que Babic «té 20 anys i això demostra que busquem perles, gent amb ganes i amb futur». Amb el serbi, el club completa les 25 fitxes que permet la Segona Divisió i n’empra també una del filial Reus B-Cambrils, la que ocupa el tercer porter, Antonio Sillero, que aquesta setmana rellevava Aitor Embela –ara al Valladolid– al costat d’Edgar Badia i Jordi Codina.

tracking