Diari Més

La meitat de la plantilla del CE Vendrell es renova per la nova temporada

Tres jugadors procedents del Vilafranca i un porter del Reus Deportiu són els nous fitxatges, dirigits per Jordi Garcia

La meitat de la plantilla del CE Vendrell es renova per la nova temporada

La meitat de la plantilla del CE Vendrell es renova per la nova temporadaCE Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fins a quatre nous fitxatges són els que ha realitzat el Club d'Esports Vendrell per l'equip de Hoquei Moritz CE Vendrell de la temporada 2016-2017. Marc Navarro, Edu Fernández i Roger Rocasalbas jugaran amb l'equip del Baix Penedès procedents del Vilafranca, mentre que el porter Roger Molina farà el mateix procedent del Reus Deportiu.

Jordi Garcia donarà les ordres a l'equip, acompanyat per membres del cos tècnic que ja han treballat conjuntament anteriorment. Aquests són el segon entrenador Fidel Noguera, el preparador físic Eduard Romero, el delegat Ton Roig, l'auxiliar Ramon Margalef i el nutricionista Robert Bausells. També hi treballaran l'auxiliar Tomás i lafisioterapeuta Sonia Sieiro.

Pel que fa als jugadors que continuen de la temporada passada són Jordi Creus, Francesc Gil, Jordi Ferrer i Eloi Mitjans. De porter també hi ha Martí Zapater, jugador de la base. I a les convocatòries hi haurà una plaça reservada per a un júnior o juvenil: Pol Ferrer (porter), Biel Salvadó, Joan Lluís Mudarra, Iker Casado i David Paris.

L'entrenador, Jordi Garcia, considera el CE Vendrell la seva segona casa, i durant la presentació oficial de l'equip ha manifestat que hi ha unes espectatives molt altes i els jugadors estan molt il·lusionats, «però hem de construir un equip el més aviat possible per poder assolir èxits». També ha anunciat que el capità serà el vendrellenc Jordi Ferrer i el segon ho serà Marc Navarro.

A la roda de premsa també hi ha assistit el regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Ferran Trillas, que sobre la remodelació del pavelló pels Jocs Mediterranis 2017, ha afirmat que «s'està treballant per buscar solucions per poder redistribuir les activitats que s'hi fan quan comencin les obres», que es preveu que sigui entre novembre i desembre.

La pretemporada Els propers partits de pretemporada del Moritz CE Vendrell són: - Dimecres 31 d’agost, a les 20:30 hores, Lliga Catalana: Moritz CE Vendrell – Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi. - Divendres 2 de setembre, a les 21 hores, Lliga Catalana: Moritz CE Vendrell – CP Manlleu. - Divendres 16 de setembre, horari pendent de concretar, amistós: Igualada Calaf Grup - Moritz CE Vendrell Inici de l’OK Lliga Dissabte 24 de setembre, 20 hores: Moritz CE Vendrell – FC Barcelona Lassa

tracking