Diari Més

Aitor Embela deixa el CF Reus i Antonio Sillero serà el tercer porter

El nou arquer és una perla del planter del Còrdova i va coincidir amb López Garai al primer equip

Aitor Embela deixa el CF Reus i Antonio Sillero serà el tercer porter

Aitor Embela deixa el CF Reus i Antonio Sillero serà el tercer porterCórdoba CF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La direcció esportiva del CF Reus ha tancat en les darreres hores el fitxatge del porter Antonio Sillero, emblema al planter del Còrdova i que havia competit les darreres cinc temporades al filial, amb el qual assolia l’ascens a la Segona B al desenllaç de la campanya 2014-15. Sillero (Còrdova, 1993), que va coincidir a la primera plantilla amb el roig-i-negre López Garai com a tercer arquer del primer equip andalús, havia quedat lliure a finals del passat mes de juny després d’onze cursos consecutius al mateix club, amb 23 anys. «A partir d’ara, es tanca una etapa i se n’obre una altra, apareixen nous reptes i noves experiències per seguir creixent com a professional i com a persona», apuntava el meta en la carta de comiat que va difondre a les xarxes socials després de l’adeu al Còrdova.

Segons ha pogut saber el Diari Més, l’arribada de Sillero al CF Reus es produeix en el marc de la sortida d’Aitor Embela, que deixa enrere l’equip que comanda Natxo González després d’haver-s’hi vinculat per dues temporades amb opció a una de tercera l’estiu de 2015. La lesió que l’internacional amb la selecció equatoguineana va patir a la mà, al març de l’any passat, i que el va obligar a perdre’s la resta del curs i amb ell també la participació en l’històric play-off d’ascens a la Segona Divisió, complicava la seva entrada als plans de l’entrenador vitorià, que poques setmanes enrere reforçava la porteria amb el fitxatge de Jordi Codina. De fet, durant la baixa d’Embela, el CF Reus ja havia cridat a files l’argentí Matías Draghi, que va finalitzar la temporada exercitant-se amb la resta de l’equip per preservar la rutina de les sessions amb tres arquers. Recuperat totalment de les molèsties a la mà, que van portar-lo a passar per quiròfan, Aitor s’entrenava en aquesta pretemporada amb normalitat, i havia pres part de l’stage com a un més dels membres del CF Reus a la disciplina del qual ara ha deixat de pertànyer.

La titularitat d’Edgar Badia

Antonio Sillero inaugura així la seva primera etapa de ple al futbol professional com a part del projecte roig-i-negre. El mateix futbolista feia públic ahir a darrera hora de la tarda l’entusiasme per integrar-se al vestidor de la capital del Baix Camp amb un missatge on es mostrava «molt feliç de ser nou jugador del CF Reus, amb molta il·lusió i ganes de començar en aquesta temporada tan il·lusionant». La previsió és que el porter passi de manera imminent a exercitar-se a les ordres de Natxo González.

Pel que fa a Embela, el meta ja s’havia quedat fora de les primeres convocatòries en aquesta temporada 2016-17 per decisió tècnica. El nou destí del porter de Figueres, amb tot, encara no ha transcendit, en cas que hagi estat acordat, a poques hores del tancament del mercat d’estiu.

Independentment dels moviments que la direcció esportiva realitzi pel que fa a la porteria, Edgar Badia continua exhibint titularitat en la que és ja la seva quarta campanya defensant l’arc roig-i-negre. El barceloní, que va rellevar ni més ni menys que Àngel Blasco sota pals al tram final de la temporada 2013-14 i que fa poc celebrava el centenar de partits a la Segona B, ha guanyat ara el pols, com a mínim d’inici, a Jordi Codina, un dels pocs entre els recentment incorporats que encara espera torn per estrenar-se en competició amb del CF Reus.

La setmana passada, en la presentació de la sèrie de cartells que il·lustraran els partits de l’equip a casa i que arrencava amb una imatge seva emulant el Nevermind de Nirvana, Badia feia manifest el compromís de «treballar cada dia per rendir el cap de setmana i seguir jugant, aportar al grup i ser una peça important dins l’equip, que és el meu objectiu». El meta recordava que «han fitxat Jordi Codina, que és un grandíssim porter i té una trajectòria molt contrastada. Hem encaixat molt bé i, igual que ja tenia competència amb l’Aitor i el Raúl, ara la tinc amb ell».

tracking