Diari Més

Natació

Espresati i Bertran guanyen la segona Tarraco Open Water

La prova s'ha desenvolupat a les platges tarragonines des del matí fins el migdia d’aquest diumenge

Espresati i Bertran guanyen la segona Tarraco Open Water

Espresati i Bertran guanyen la segona Tarraco Open WaterOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona ha acollit, durant aquest diumenge, la segona edició de la Travessia Nedant Tàrraco Open Water, amb més de 170 participants.

A la travessia masculina, César González Espresati del Club Natació Tàrraco ha arribat en primer lloc amb un temps de 43’00” superant a Jordi Romeu del CN Vilafranca del (43’06”) i a Jordi Bosch que ha arribat tercer, i que és del CN Badalona (20’30”). A la classificació general de la prova femenina, Aida Bertran del Club Esportiu Mediterrani i actual subcampiona d’Espanya de Llarga distància s'ha proclamat campiona de la prova amb un temps de 44’47”, seguida de la nedadora del Club Natació Sant Andreu, Sandra García (47’13”) i de Sabina Martínez del Club Natació Tàrraco (49’23”).

La travessia petita de 600 metres que han nedat els nens i nenes nascuts després de l’any 2003 ha estat guanyada a la categoria dels alevins per José Vendrell García del Club Natació Lleida amb un temps de 8’15” i Queralt Velasco del Club Natació Terrassa amb 8’25” i a la categoria benjamí per Lucía González del Club Natació Tàrraco i Eduard Sans del Cambrils Club Natació amb uns temps de 9’30” i 9’31” respectivament. Els guanyadors de les categories Màster han estat a la categoria B, Eva Tapia (55’13”) del CN Catalunya i Joan Carles Adell (47’10”) del Cambrils Club Natació; a la C, Vicenta Urbano (1.00’50”) del CN Terrassa i Eduard Sans (53’10”) del Cambrils; y a la D, per Lidia Flaqué (1.11’50”) del Club Natació Montjuic i Carlos Espresati (55’49”).

tracking