Nova victòria del Reus Deportiu la Fira, contra l'Alcoi (5-3)

Els d'Enrico Mariotti guanyen en el segon partit de pretemporada amb gols de Casanovas, Marc Torra, Salvat (2) i Àlex Rodríguez

El Reus Deportiu va pel bon camí.

Nova victòria del Reus Deportiu la Fira, contra l'Alcoi (5-3)Reus Deportiu

El Reus Deportiu la Fira derrota l'Alcoi 5-3 en el segon partit de la temporada No començava bé el partit per als reusencs, que veien com, als pocs segons, l'Alcoi s'aconseguia avançar al marcador mitjançant Formatjé. Tot just uns instants més tard, Marc Torra desaprofitaria un llançament de penal, que aturava un Marc Grau que ha estat una autèntica muralla durant tota la primera meitat.

Entre el bon nivell del porter de l'Alcoi i els pals (fins a 3 en la primera meitat) el marcador no es mouria més. Però a la represa, Albert Casanovas, a passada de Torra, feia el primer del Reus. Poc li ha durat l'alegria als roiginegres, que veien com David Domènech avançava de nou els visitants. Torra, al minut 30, tornaria a equilibrar la balança momentàniament, ja que Pérez anotaria al 32 el tercer de l'Alcoi.

Joan Salvat apareixeria al rescat, amb 2 gols providencials als minuts 37 i 43. Abans, l'Alcoi desaprofitaria un penal. Als instants finals, els dos equips han disposat de la falta directa per acumulació de 10 faltes. Marín no aconseguiria anotar, i Pedro Henriques aturaria a Formatjé. Àlex Rodríguez firmaria un golàs en una contra, desfent-se de dos defenses i anotant el 5-3 definitiu.

El proper partit del Reus Deportiu La Fira serà el proper dimarts dia 30 a la pista del Caldes en la segona jornada de la Lliga Catalana.