Més de 500 persones participen a la Cursa del Gremi, al Serrallo

En categoria masculina va guanyar Naoufel Erraoui i, en la femenina, Ester Casajuana

Un dels participants, creuant la meta.

Més de 500 persones participen a la Cursa del Gremi, al SerralloCedida

La segona edició de la Cursa del Gremi, organitzada pel Gremi de Marejants i el C.E.Alliberadrenalina, va aplegar més de 500 persones aquest divendres al vespre al barri tarragoní del Serrallo. S’hi van poder veure alguns dels millors corredors locals, i alguns vinguts de fora i moltes famílies que van fer el recorregut plegats.

Els guanyadors en categoria masculina van ser Naoufel Erraoui (FC Barcelona) amb un temps de 15’32”, seguit d’Angel Martinez (Bikila Tarragona) amb 15’50” i de Mateu Tresserras (Bolsa del Corredor SPORT). Pel que fa a la categoria femenina, repetien el podi de l’any passat les dues primeres, Ester Casajuana (Borges Trail) guanyava amb un temps de 18’23” seguida de Montse Rovira (CA Cambrils) amb 19’28” i tancava el podi femení la Isabel Jiménez amb un temps de 20’20”.

Cal destacar la participació en la Cursa del Gremi Solidària d’un grup de participants amb cadira de rodes de l’Assocació Xq no Àlex? que van participar a la Cursa i que van ser dels més aplaudits.