Diari Més

El CF Reus vol un Estadi de tres punts

Els roig-i-negres s'estrenen a casa com a equip de Segona B i Natxo González avisa sobre la perillositat del Mirandés

Natxo González respecta al màxim el Mirandés.

El CF Reus vol un Estadi de tres puntsXavi Guix-CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus viurà aquesta tarda, a partir de les 19 hores, un dia històric. I és que el conjunt de la capital del Baix Camp jugarà com a local el primer partit de la seva història a la categoria de plata. No serà, de fet, el primer partit a Segona A, ja que el passat dissabte, els de Natxo González ja van ser capaços de sumar tres punts a Mallorca, derrotant un dels «gallets» de la categoria.

No ho tindrà fàcil el tècnic reusenc, ja que seran tres les baixes que tindrà per poder afrontar el duel. Dues són per lesió, mentre que una és per sanció. Máyor i David Haro segueixen sense fer net de les molèsties que van arrossegant, i no podran estar disponibles, així com fa una setmana. Qui ja està al cent per cent és David Querol, que ja va disputar alguns minuts a Mallorca.

Per altra banda, Migue García no podrà actuar, però serà a causa de l'expulsió, per doble targeta groga, que va viure dissabte. El seu lloc l'ocuparà Ángel, que és l'altre carriler esquerre que hi ha a la plantilla.

El tècnic reusenc avisa sobre la perillositat del rival, un Mirandés que la campanya passada ja va demostrar que pot competir amb qualsevol equip de la Segona Divisió A. Segons González, «el Mirandés és un exemple a seguir», ja que ha demostrat que, amb humilitat, pot arribar a qualsevol lloc. «Són molt treablladors i són capaços d'acumular molts jugadors a camp contrari», sentencia el basc.

tracking