Diari Més

Valentín, millor jugador de la jornada 1 per als lectors del 'Diari Més'

Amb 17 vots sobre 41, ha superat a Álex López, segon amb 11 suports

Nàstic

Valentín, millor jugador de la jornada 1 per als lectors del 'Diari Més'Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els lectors del Diari Més ja han decidit quin és, per a ells, el millor jugador de la jornada inaugural del Nàstic d'aquesta temporada. Els tarragonins van marcar dos gols a la segona meitat, que els van donar l'empat contra el Lugo, gràcies a l'aportació de diversos jugadors, que van ratllar a un bon nivell després del descans.

Entre ells, els lectors del Diari Més han escollit a Gerard Valentín com al millor de tots. I és que el lateral dret va quallar una gran actuació. Primer, va buscar el gol amb un xut des de fora de l'àrea que el porter visitant va poder desviar a córner. Hauria estat el 2-2. Sí que va ser protagonista en el gol de l'empat, ja que va servir en safata de plata el gol a Álex López amb una gran assistència.

Dels 41 vots emesos a la pàgina web, 17 han estat per a Valentín. El segon ha estat Álex López, amb onze. El tarragoní, a banda de marcar el segon gol, va provocar el penal que va significar l'1-2. Completa el podi Lévy Madinda, amb 5 vots. Amb dos, Lobato i Saja. Finalitzen, amb 1 vot, Jean Luc, Xavi Molina, Sergio Tejera i Kalu Uche.

tracking