Diari Més

Juan Muñiz demana marxar i el Nàstic busca dos migcampistes al mercat

L’asturià veu que no tindrà minuts i el Lugo s’ha interessat pels seus serveis; el club, de moment, esperarà

Muñiz podria marxar del Nàstic

Juan Muñiz demana marxar i el Nàstic busca dos migcampistes al mercatCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Gimnàstic de Tarragona encara no està tancada. El club està buscan un centrecampista abans del tancament del mercat d’estiu, encara que no té res tancat.

Aquesta incorporació podria sumar-se a una altra si Juan Muñiz abandonés el club. El futbolista asturià va demanar una sortida en veure que no disposaria del protagonisme que ell creu que es mereix i, per tant, la seva sortida no seria una bogeria encara que resta menys d’una setmana per tancar el mercat de fitxatges.

El Nàstic sap que necessita un futbolista que pugui jugar a la medul·lar per completar una plantilla que pugui ser el màxim competitiu que sigui possible. Així les coses, la direcció esportiva, encapçalada per Emilio Viqueira, està movent muntanyes per aconseguir trobar aquest jugador que compleixi amb les exigències del cos tècnic.

L’inici lliguer del conjunt tarragoní no va ser l’esperat, ja que l’equip no va funcionar contra el Lugo, fet que motiva que, amb el mercat encara obert, el club s’hagi plantejat realitzar moviments per completar una plantilla que sigui del gust de l’entrenador.

A banda de la possible sortida de Juan Muñiz, el club ja treballa en la incorporació d’un centrecampista. Aquest, no vindria a Tarragona abans del dilluns vinent, ja que el club no té la intenció de fer cap pas en fals durant el mercat, ja que equivocar-se significaria cometre un error en la planificació.

Són tres els noms que té sobre la taula la direcció esportiva, jugadors que són capaços d’actuar en el centre del camp i que poden repartir joc, que és el que busca el club. Sergio Tejera és, a dia d’avui, l’únic jugador de la plantilla del Nàstic que pot comandar el joc, tal com es va veure aquest diumenge en el marc del partit disputat al Nou Estadi contra el Lugo.

El centre del camp escollit per Vicente Moreno per jugar contra els gallecs va ser el format per Zahibo, Lévy Madinda i Sergio Tejera. Una fórmula que no va funcionar i que va motivar que, als 40 minuts de joc, l’entrenador del Nàstic es veiés obligat a endreçar l’equip i a treure Zahibo, donant entrada a Lobato que, tot i ser centrecampista, va sortir per jugar a la banda, posició a la qual ens té acostumats des de la temporada passada.

Si Muñiz marxés

Deixant de banda aquesta incorporació, podria arribar un centrecampista més. Aquest cas només es produiria si Juan Muñiz sortís, una circumstància que, a dia d’avui, no està confirmada, però que es podria acabar donant.

Muñiz va arribar al Nàstic durant el mercat d’hivern de la temporada passada. Els tarragonins van aconseguir que l’Sporting de Gijón, club que comptava amb els seus serveis, li rescindís el contracte. Havia de ser un futbolista vital en el final de la campanya 2015-16, però no va acabar de quallar a les ordres de Vicente Moreno.

Va jugar alguns partits com a titular, encara que va acabar sent un dels suplents amb protagonisme a les segones parts. Tot i no ser davanter –són els jugadors que s’acostumen a utilitzar en cas d’emergència–, va sortir després del descans per intentar dominar la pilota aturada. Les faltes i els córners són el punt fort d’un Juan Muñiz que podria abandonar el club abans de finalitzar el mercat d’estiu.

tracking