Diari Més

Mossa: Jugador del Gimnàstic de Tarragona

«Encara no sé on tinc el sostre»

Mossa valora la primera jornada de la temporada 2016-17 i assegura que a títol individual encara no coneix on és el seu límit com a futbolista

«Encara no sé on tinc el sostre»

«Encara no sé on tinc el sostre»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

—Contra el Lugo l’equip va sumar un punt o en va perdre dos?

—A casa sempre és bo guanyar. Per les circumstàncies del partit no es va aconseguir i no estic content, però igualment el punt és important perquè no deixa de sumar.

—Què va passar a la primera meitat?

—El fet d’anar ells 0 a 2 per davant nostre ens va fer perdre una mica els nervis. També va tenir-hi a veure que era l’inici de lliga i que volíem donar el millor de nosaltres jugant al nostre estadi, i amb tot vam perdre la compustura, però crec que va ser l’únic problema que vam tenir.

—Els mals primers 45 minuts contra els gallecs van ser mèrit seu o desmèrit del Nàstic?

—Els errors nostres van ser provocats pel bon joc d’ells. És veritat que no vam estar al nostre nivell i ho sabem, però ells van fer les coses bé i tenen el seu mèrit.

—Una assistència una mica descafeïnada, no creu?

—Porto dos anys aquí i no recordo cap inici de lliga que hagués superat aquesta afluència. És el principi de temporada i encara hi ha molta gent de vacances.

—Pot pesar massa la llosa que va significar la gran temporada passada realitzada?

—Per nosaltres no. Som realitstes, vam gaudir de la temporada passada però al final s’ha de deixar enrere. En el futbol no val el que fas ahir, només importa el que fas avui.

—Aquest estiu va poder marxar al Llevant, i no va ser així, per què? Va demanar vostè marxar?

—Tenia contracte amb aquest club, i el Nàstic mateix va manifestar que volia continuar així i així ha sigut. No he volgut cap problema i he continuat. Si hi ha un contracte s’ha de respectar, a mi em toca estar aquí i ja està.

—Segurament, és el jugador que més ha progressat al Nàstic en els últims anys. Què li queda fer aquí?

—El que busco cada dia és ser millor que el dia anterior, i crec que aquesta ha de ser la línia. No sé on tinc el sostre i espero que sigui més elevat del nivell on estic ara.

—Aquest diumenge visiten l’Osca, un equip que no porta gaire bons records. Recorda el partit de la temporada passada?

—Sí, vam fer un dels pitjors partits que vam jugar a domicili, però també recordo el partit de fa dues temporades, que va ser un gran partit. Crec que no hem de ser supersticiosos, ells també han canviat molt la forma de jugar i els jugadors i el partit no ens serveix de precedent.

—Creu que no sumar els tres punts podria provocar nerviosisme a l’ambient?

—Aniríem per un mal camí. Ara mateix crec que no ens hem de fixar en això. Òbviament és important sumar, però el que hem de fer és fer les coses bé. Si juguem bé els punt segur que aniran arribant.

—Què en pensa de la recepció que el públic va fer a Calavera?

—El Jordi va prendre una decisió que va creure que era la millor. Ha de ser conseqüent amb el que ha escollit, i tothom és lliure de xiular, d’aplaudir o de fer el que vulgui.

—És més difícil la Segona Divisió A d’aquesta temporada?

—És difícil fer-ne una mesura, però és veritat que baixen equips amb grans pressupostos. Potser serà una lliga més competitiva que l’any passat, si pot ser, i més dura i llarga.

—Creu que té poca competència en la seva posició?

—Per a res, no penso això en absolut. Crec que tots treballem bé i podem assumir la titularitat quan la doni el míster.

tracking