Benito posa la màgia i dóna els tres punts al CF Reus

Un gol de bella factura del lateral dóna els tres punts als reusencs

Lago Júnior, amb Miramón.

Benito posa la màgia i dóna els tres punts al CF ReusLFP

Espectacular victòria del Reus Deportiu a Mallorca, no perquè el marcador hagi estat ampli, sinó per com ha estat. Minut 89, Alberto Benito agafa la pilota a la línia de tres quarts, s’acosta a l’àrea i, a cinc metres de la frontal, dispara i marca. 0-1, i el partit pràcticament acabat.

Els illencs han estat molt més incisius en atac tant a la primera com a la segona meitat. El Mallorca ha apostat per una defensa amb tres centrals i dos carrilers, deixant a dalt a Lago Júnior i a Colunga. Han fet patir molt als defensors, sobretot a Migue García, que ha acabat expulsat per dues entrades dures sobre el rival.

Als nou minuts de joc, Colunga ha provat sort, però el seu tret ha marxat lleugerament desviat fregant el pal. No s’ha quedat de braços creuats el Reus, i Jorge Díaz ha fet la rèplica, als 14 minuts. El xut de l’extrem del Reus també ha marxat desviat per poc.

Mitja hora de joc, i Miramón ha estat a punt de trobar el gol. Ha disparat el centrecampista, però Raillo ha posat el peu per desviar lleugerament l’esfèrica a córner. Quan millor estava el Reus, ha arribat l’expulsió de Migue García. Una dura falta del lateral a Lago Júnior li ha costat la segona cartolina.

Set minuts després de l’expulsió, Natxo González ha realitzat la primera substitució, donant entrada a Melli, per Albístegui. Melli ha passat a la defensa, i el Reus s’ha quedat amb un 4-4-1, lògic per la situació. Els mallorquins han buscat aprofitar la superioritat numèrica, però no han estat capaços de fer-ho.

S’han igualat les coses als 55 minuts de joc, quan Moutinho també ha estat expulsat, i per doble groga. Deu contra deu, el partit ha embogit lleugerament, amb un Mallorca amb més presència en atac, i un Reus que, des del darrere, buscava tenir opcions de contraatac.

Colunga ha demanat penal en el minut 59, però l’àrbitre ha considerat que l’acció del davanter del Mallorca amb Melli no comptava amb cap il·legalitat. S’ha volgut estirar una mica el Reus, que s’ha començat a creure que podia estrenar-se a Segona A amb tres punts. Li ha faltat precisió en els contraatacs, els quals no ha sabut culminar amb eficàcia.

A vint minuts del final, Natxo González ha donat entrada a Ricardo Vaz, que ha donat descans a Jorge Díaz. Poc ha canviat la cosa. El Mallorca s’ha començat a agradar, però els tres punts havien de marxar cap a Reus.

El golàs d’Alberto Benito, a un minut del final, ha elevat els reusencs al cel. Ara, la permanència ja és tres punts més a prop.

MALLORCA

Santamaría, Héctor Yuste, Biel Company, Raillo, Moutinho, Culio, Juan Rodríguez (Salomao, 74'), Juan Domínguez, Brandon, Lago Júnior (Oriol, 59') i Colunga (Lekic 59').

REUS

Edgar Badia, Alberto Benito, Olmo, Pichu Atienza, Folch, Albístegui (Melli, 41'), López Garai, Jorge (Ricardo Vaz, 70'), Chrisantus (Querol, 82') i Miramón.

Gols: 0-1, Alberto Benito (89').

Àrbitre: Saúl Ais Reig (Valencià). Va mostrar la targeta groga als locals Raillo, Moutinho (2, 55) Culio i Melli i als visitantsMigue García (2, 33') López Garai i Ramon Folch.