Diari Més

Jocs Olímpics

Hortelano, eliminat en les semifinals de 200 metres

L'atleta ha assegurat que «me'n vaig sabent que ho he donat tot»

Hortelano, eliminat en les semifinals de 200 metres

Hortelano, eliminat en les semifinals de 200 metresEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bruno Hortelano ha quedat eliminat de les semifinals olímpiques de 200 metres. L’atleta ha assegurat que se’n va dels Jocs tranquil perquè ho ha donat tot sobre la pista, seguint el pla ideat pel seu entrenador Adrian Durant.

«Ja sé que no he passat, però ho he donat tot, i me’n vaig sabent que així ho he fet, seguint el pla que em va dir l’entrenador. He fet la corba dura, he sortit al costat dels que corrien fort, Gatlin per exemple. Tenia un pla concret i l’he fet», ha senyalat.

Hortelano ha al·legat que el rècord d’Espanya que va batre 24 hores abans de les series ha pogut restar-li forces. «Vaig fer la meva marca personal i sempre cansa una mica, passa factura, però no he notat gairebé res, em vaig sentir recuperat, venia amb confiança i no m’he posat nerviós, en la meva ment veia que podia guanyar la sèrie i ho he intentat, però no ha sortit».

El plusmarquista espanyol ha agraït el suport de tots aquells que «han estat sense dormir fins a les 3.30 i que han cridat». Hortelano, que s’ha quedat a sis centèsimes de la final, es proposa «buscar més carreres, més experiències en aquestes velocitats».

tracking