Diari Més

Ondoa marxa cedit al Sevilla Atlètic a l'espera de l'arribada de dos porters

La greu lesió de Manolo Reina motiva que el Nàstic hagi de sortir al mercat per incorporar dos homes a la porteria

Ondoa marxa cedit al Sevilla Atlètic a l'espera de l'arribada de dos porters

Ondoa marxa cedit al Sevilla Atlètic a l'espera de l'arribada de dos portersCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El majúscul contratemps que ha suposat la lesió de Manolo Reina i la més que coneguda marxa de Fabrice Ondoa motiven que el Nàstic hagi de moure fitxa, i per partida doble, a l’hora de reforçar la porteria de cara a la pròxima temporada.

Avui està previst que es tanquila cessió d’Ondoa, futbolista que ja havia reiterat el seu desig de marxar per la falta de minuts que sabia que tindria a Tarragona. Segons ha pogut saber aquest diari, la destinació del camerunès és el Sevilla Atlètic, equip en el qual també jugarà un vell conegut de l’afició grana com és Giorgi Aburjania –encara no s’ha oficialitzat el seu traspàs al conjunt sevillà perquè el futbolista està esperant aconseguir uns documents–.

A Sevilla, en principi, Ondoa tindrà més possibilitats de jugar que a Tarragona, encara que, a dia d’avui, el Nàstic no té cap porter en plantilla. Aquesta situació es resoldrà aviat, ja que està previst que en les pròximes hores el club mogui fitxa i contracti almenys un dels dos porters que té en ment.

Aquest mercat d’estiu està sent complicat per a tots els equips que estan buscant efectius sota pals. Tant és així, que alguns conjunts de Segona A estan fent grans esforços econòmics per poder retenir els seus porters de la temporada passada, o s’estan gastant sumes importants de diners per poder tenir en plantilla algun meta que la passada campanya militava en categories inferiors.

Ondoa té ganes de disputar la Copa Africana de les Nacions del 2017 i ha arribat a la conclusió que no podrà fer-ho en condicions si no té els minuts que ell creu que ha de tenir. Al Nàstic, la passada temporada tots els partits els va jugar Manolo Reina, amb una excepció, per sanció, però llavors el substitut del de Villanueva del Trabuco va ser Alberto Varo, ara a les files del Barcelona B –lesionat del menisc–.

Reina i Martínez, lesionats

Cal recordar que Manolo Reina va patir una lesió d’extrema gravetat aquest dissabte, durant el duel dels tarragonins al Mini Estadi, contra el Barça B. L’andalús va patir un trencament doble del peroné de la cama dreta i, immediatament, va ser retirat del camp. També va caure lesionat Manolo Martínez, a dos minuts del final. Va notar un moviment estrany al seu genoll dret, i està pendent d’unes proves que determinaran l’abast de la lesió.

tracking