Victòria accidentada

El Nàstic derrota el Barça B, però Reina (possible trencament de peroné) i Manolo Martínez acaben lesionats

Uche, en el moment d'entrar al camp

Victòria accidentadaTwitter

El Nàstic venç el Barça B (0-1) en un duel molt accidentat. Els tarragonins han guanyat gràcies a un gol a la peimera meitat de Rharsalla, encara que Manolo Reina i Manolo Martínez han hagut d'abandonar el terreny de joc per lesió.

José Carlos ha estat el primer a provar sort. L'extrem del Nàstic ha intentat col·locar l'esfèrica, però li ha marxat desviada. El partit s'ha posat maco, amb arribades dels equips per les dues bandes, però s'ha ennegrit completament per als visitants després de la lesió de Reina. El meta del Nàstic ha abandonat el terreny de joc als 26 minuts per una lesió aparentment greu. Perales, porter de la Pobla, l'ha substituït.

Rharsalla, molt actiu en la zona ofensiva grana, ha intentat marcar en el 32', tot i que el seu tret no ha trobat la xarxa. Sí que ho ha fet tresminuts després.

Un xut molt ajustat ha tocat a la fusta i s'ha acabat introduint a la porteria. Una centrada-xut de Gerard Valentín ha servit per cloure la primera part, tranqul·la a nivell de joc i de resultat, però amb molts nervis per la lesió de Reina.

A la segona meitat, Perales va salvar el seu equip en el minut 65', desviant de punys. El duel d'aquesta tarda ha servit perquè Vicente Moreno hagi donat minuts de joc a tots els jugadors. També n'ha tingut Ike Uche, el qual ha debutat amb la samarreta del Nàstic quan mancaven deu minuts per a la finalització del duel. El davanter nigerià ha entrat substituint Álex López.

Encara, però, mancava un ensurt més al Nàstic. Manolo Martínez s'ha vist obligat a abandonar el terreny de joc quan faltaven dos minuts pel final. Iago Bouzón ha rellevat l'andalús, que ha acabat leisonat.