Diari Més

El Nàstic vol tancar l'arribada del porter en les pròximes hores

El club té dos noms sobre la taula, després de no poder escometre l’arribada d’un meta italià

Ondoa, durant un entrenament a principis d'aquest gener.

El Nàstic vol tancar l'arribada del porter en les pròximes horesCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’Uche, arribarà el porter. El Gimnàstic de Tarragona està molt a prop de tancar el fitxatge d’un meta que supleixi la més que probable marxa de Fabrice Ondoa. El club porta ja algun temps pentinant el mercat, però encara no s’ha decidit sobre quin ha de ser el porter que competeixi amb Manolo Reina la pròxima temporada.

El Nàstic no tindrà més de dos porters la campanya 2016-17. La marxa d’Alberto Varo al Barça B no feia canviar els plans de Vicente Moreno, però el fet que Fabrice Ondoa hagi demanat sortir per gaudir de més minuts ha motivat que la maquinària grana s’hagi posat en marxa. Emilio Viqueira, director esportiu grana, porta alguns dies buscant porter, i sembla que ja té els candidats sobre la taula. Els noms encara no han transcendit però, segons ha pogut saber aquest diari, hi ha dos candidats sobre la taula, i en les pròximes hores podria tancar-se l’arribada d’un d’ells.

Aquests dos futbolistes provenen del mercat nacional, no com la primera opció que tenia el Nàstic per ocupar la porteria. Un porter italià era la prioritat dels tarragonins sota pals, però el seu club d’origen no li va permetre marxar, amb què els tarragonins van haver de decidir apostar per altres opcions.

En principi, l’arribada del porter donaria gairebé per conclòs el capítol d’altes. Només restaria concretar el fitxatge d’un centrecampista de tall ofensiu, un organitzador que sigui capaç de competir amb Sergio Tejera i que completi una plantilla de somni, la millor de les darreres temporades a Tarragona.

El club només valoraria realitzar alguna incorporació més si sortís algun futbolista, perquè un club pagués un bon traspàs, o per alguna altra circumstància.

Rayco, a punt

L’única sortida que està contemplada i que no serà coberta és la de Rayco. El davanter no compta per a Vicente Moreno, i el club està buscant la fórmula per rescindir-li el contracte i sortir el menys malparat que sigui possible. En aquest sentit, hi ha dues entitats que s’han interessat en els seus serveis. La Ponferradina, club pel qual va signar Xisco Campos, té un gran interès amb fer-se amb els serveis de Rayco, encara que l’acord no està tancat. El Lleida Esportiu, també de Segona B, ha tornat a la càrrega aquest estiu per fitxar-lo.

tracking