Diari Més

L'Eibar cedeix Jordi Calavera al Lugo per una temporada

L'equip tècnic de l'Eibar creu que l'ex defensa grana no està llest per fer el salt a Primera Divisió

Calavera, entrenant amb el Nàstic.

L'Eibar cedirà a Jordi Calavera a un equip de Segona Divisió ACristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'exjugador del Nàstic Jordi Calavera, natural de Cabra del Camp, ha estat cedit al CD Lugo per la SD Eibar, després que el cos tècnic del segon decidís que l'ex jugador grana no està llest per fer el salt a la Primera Divisió. D'aquesta manera Calavera jugarà durant una temporada al club gallec

La polèmica va envoltar el fitxatge de Calavera per l'Eibar des del primer moment. El defensa i lateral dret del Nàstic no va voler renovar amb l'equip grana i ser traspassat al Villareal, preferint estar lliure per optar a ser fitxat per l'Eibar, convençut que així faria el salt a la Primera Divisió. El Gimnàstic de Tarragona va decidir, llavors, apartar el jugador del primer equip grana sense deixar-lo jugar des del gener, i Calavera va acabar demanant perdó a l'afició.

Un cop acabada la pretemporada amb l'Eibar, el director tècnic de l'equip, Alejandro Gálvez, ha assegurat que la decisió permetrà que el jugador «tingui més continuïtat» en un futur. «Hem fet una valoració l'equip tècnic i el jugador i creiem que és bo cedir-lo. Entenem que pot ser bo per la seva progressió perquè pugui tenir minuts», ha afegit. I ha seguit: «És un jugador de l'any 95 que ve de jugar 9 partits al Nàstic i potser els passos són massa accelerats en el seu possible rendiment. El noi ho veu bé. El vam fitxar perquè era una oportunitat al mercat». Gálvez creu que Calavera ho està fent bé, «però pot donar més bona nota sent cedit a un equip de Segona Divisió».

tracking