Diari Més

Rem

Diploma olímpic per a l'ampostina Aïna Cid a la final de rem

Cid i Boada han aconseguit una sisena posició a la final olímpica de la modalitat

L'ampostina Aïna Cid disputa avui la final olímpica de rem

L'ampostina Aïna Cid disputa avui la final olímpica de remCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aïna Cid, natural d'Amposta, i Anna Boada, de Barcelona, han assolit una sisena posició a la final olímpica de rem a dos sense timoner aconseguint, així, diploma olímpic d’aquests Jocs de Rio 2016.Les britàniques Helen Glover i Heather Stanning, que van aconseguir l'or a Londres 2012 iinvictes des de llavors, han revalidat l’or completant els 2.000 metres de la Lagoa Rodrigo de Freitas amb un temps de 7:18.29.

Les vencedores eren la màximes favorites després que en el Mundial d'Amsterdam de 2014 imposessin un nou rècord mundial (6:50.61), a més del rècord olímpic que van obtenir a Londres (6:57.29).Les neozelandeses Rebecca Scown i Genevieve Behrent, que van ser segones en dues de les etapes de la Copa del Món d'aquest any, s’han quedat amb la plata a Rio 2016, amb 7:19.53. El bronze, amb 7:20.71, ha estat per a les daneses Hedvin Rasmussen i Anne Andersen.Estats Units i Sud-àfrica han arribat en quarta i cinquena posició, respectivament,per davant d’Espanya.

Anna Boada i Aina Cid s'havien classificat per a la final com a terceres en la seva eliminatòria en semifinals. Les espanyoles van aconseguir la classificació per als Jocs de Rio 2016 en vèncer al maig la final de dues sense timoner del Preolímpic de Lucerna, aSuïssa.

tracking