Diari Més

El debut de Querol amb el Reus el deixa a punt per poder jugar en Lliga

Alberto Benito apura per arribar a l’inici lliguer

Querol, durant un moment del partit de dimecres a Salou.

El debut de Querol amb el Reus el deixa a punt per poder jugar en LligaXavi Guix/CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exigent pretemporada del CF Reus ha anat deixant algunes «víctimes» en forma de lesió, jugadors que han patit certes molèsties, però que faran l’impossible per arribar en les millors condicions a l’inici del campionat lliguer.

Un dels casos és el de David Querol, que no es va estrenar amb la samarreta roig-i-negra fins aquest dimecres, en la derrota dels reusencs contra el Lleida (0-2) al Complex Esportiu Futbol Salou. El davanter va poder disposar d’alguns minuts, i ja està preparat per poder arrencar la Lliga, que donarà el tret d’inici el pròxim cap de setmana.

Qui arribarà més just és Alberto Benito. El lateral, amb un trencament fibril·lar, no podrà exercitar-se al mateix nivell que la resta fins a finals de la setmana vinent. No hi hauria d’haver problemes perquè estigués a punt per a l’inici del campionat lliguer, però els terminis de recuperació són molt justos en el seu cas. David Haro tampoc està al cent per cent, igual que Máyor, encara que en aquests dos casos únicament es tracta de molèsties que no tenen major importància.

tracking