Diari Més

Uche arribarà aquesta setmana a Tarragona per entrenar amb el Nàstic

El futbolista s’incorporarà a la plantilla i, dies després, decidirà la seva incorporació definitiva a l’entitat tarragonina

Uche arribarà aquesta setmana a Tarragona per entrenar amb el Nàstic

Uche arribarà aquesta setmana a Tarragona per entrenar amb el NàsticEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta mateixa setmana aterrarà a Tarragona Ikechukwu Uche, el davanter desitjat pel Nàstic, i el futbolista que ha de servir per convertir-se en la cirereta d’un projecte que es mostra més ambiciós que mai i que pretén ajudar, com a mínim, a consolidar el Nàstic a la Segona Divisió A.

El punta nigerià, de 32 anys, ha estat l’escollit per la direcció esportiva del Nàstic, encapçalada per Emilio Viqueira, per encapçalar la davantera. Abans de diumenge, Uche arribarà a Tarragona i començarà a entrenar amb els seus companys, els que podrien ser els seus acompanyants en el vestidor de cara a la pròxima temporada.

Tot i això, la seva contractació és complicada. El gran cartell que té el jugador motiva que el seu catxé es dispari, i que el cost de la seva contractació sigui molt elevat. En cap cas, el Nàstic hauria de pagar cap traspàs per la seva arribada, ja que ha quedat completament desvinculat del Tigres mexicà, conjunt que el va cedir al Màlaga el passat mercat d’hivern.

La nòmina del futbolista seria sensiblement més elevada que la de la resta de companys, i això podria ser un impediment a l’hora de contractar-lo. Al club, hi ha quòrum a l’hora de tirar endavant el fitxatge, encara que hi ha temps suficient com per pensar-s’ho. El mercat d’estiu acaba a finals de mes i, per tant, el Nàstic no ha de tenir cap tipus de pressa a l’hora de decidir-se per la persona que ha de portar el pes ofensiu de l’equip.

El capítol d’arribades del club tarragoní es tancarà amb el davanter, probablement Uche, un centrecampista organitzador i un porter. El meta arribarà perquè marxarà Fabrice Ondoa, porter que ha reclamat més minuts per poder tenir la presència que desitja a la seva Selecció, i sap que al Nàstic no els tindrà.

Pel que fa al migcampista, sembla que serà una incorporació que encara trigarà alguns dies a concretar-se. Ha de ser un futbolista que competeixi amb Sergio Tejera i que aporti visió de joc i un bon desplaçament.

tracking