El Nàstic cau derrotat contra el filial del València

Els tarragonins no han sapigut contrarrestar el gol de Jordi Sánchez

Els tarragonins no van poder superar els valencians.

El Nàstic cau derrotat contra el filial del València en la penúltima prova abans de començar la LligaNàstic

El Gimnàstic de Tarragona cau derrotat, 1-0, davant del València Mestalla, en la penúltima prova abans de començar el campionat lliguer. Vicente Moreno ha continuatrealitzant proves, i no ha pogutrascar ni un empat al camp d’un equip de categoria inferior. Tot i això, els tarragoninshan deixatuna bona imatge, que els servirà per continuar endavant i per seguir afinant de cara a l’inici lliguer.

No ha estat un enfrontament amb excessives ocasions de gol. I és que, durant les pretemporades, els enfrontaments no acostumen a ser gaire moguts. El local Jordi Sánchezha disparar, creuat, als vuit minuts de joc i, ell mateix, dos minuts després, ha gauditd’una bona ocasió, però el seu tretl'hadesviatManolo Reina, molt atent en aquesta jornada.

Juan Muñiz, als vint minuts de joc, ha disparat, tot i no trobar la porteria local. Però Jordi Sánchez, l’home més actiu dels valencians, ha trobat el camí del gol quan s’havien disputat 28 minuts de joc. Un contraatac del filial del Valènciaha acabata peus de Sánchez, qui no ha perdonatdavant de Reina. Ha intentatigualar el duel Rharsalla, però, no ha pogutfer-ho, ja que el seu xut ha marxatdesviat. A la mitja part tots dos equips han marxatamb el mateix resultat.

Lluny de conformar-se amb l’1-0 inicial, els valencianshan seguitintentant trobar el gol sobre la porteria visitant. Així, Aridai, a deu minuts del final, ha estata punt de marcar el segon, encara que el seu tretha marxatdesviat.