Diari Més

CaixaBank regalarà carnets de Preferent del Nàstic a aquells que es domiciliïn la nòmina

La campanya es posarà en marxa el 16 d'agost

Fàbregas i Gené.

CaixaBank regalarà carnets de Preferent del Nàstic a aquells que es domiciliïn la nòminaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CaixaBank regalarà un carnet de Preferent del Gimnàstic de Tarragona a totes aquelles persones que domiciliïn la seva nòmina a l'entitat bancària. Aquesta promoció tindrà vigència des del 16 d'agost i està encaminada a intentar incrementar la massa social del Nàstic, un dels objectius principals marcats pel club grana de cara a la temporada 2016-17. El director general del Nàstic, Lluís Fàbregas i el director d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Eduard Gené, han estat els encarregats de renovar l’acord de patrocini per a la temporada 2016-17, pel qual CaixaBank esdevé soci financer del club grana.

Durant l’acte de renovació del contracte de patrocini, Fàbregas ha agraït el suport de CaixaBank i ha explicat que el club s’ha marcat com a fita aquesta temporada arribar als 7.000 abonats. El vallenc ha fet una crida al soci perquè, un any més, renovi el seu compromís amb el Nàstic i que l’aficionat que encara no ho és, s’afegeixi a la família grana. Eduard Gené ha mostrat la seva satisfacció després d’haver renovat aquest compromís amb el Nàstic, equip de referència a Catalunya. Gené s’ha mostrat segur de que el club tornarà a fer un gran paper la propera temporada.

L’acord entre CaixaBank i el Nàstic inclou també, a partir de setembre, l’emissió de targetes financeres amb la imatge del club. Les targetes garantiran als seus titulars avantatges com descomptes a la botiga del Nàstic i la possibilitat de participar en sortejos de samarretes, equipacions, kits de l’aficionat, entrades i experiències. Les targetes, que es podran sol·licitar a qualsevol oficina CaixaBank, seran de les modalitats Visa Clàssic (crèdit), Visa Electron (dèbit) i Visa Platinum.

tracking