Diari Més

Berni Álvarez renova amb el CBT

Complirà la seva sisena temporada a la banqueta blava

berni renova

berni renovaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després que la Federació Española de Bàsquet hagi confirmat que el CBT competirà a la LEB Plata l'any que ve, el club ha anunciat la renovació del seu entrenador, Berni Álvarez, per a la temporada 2016-17. Aquesta campanya serà la sisena consecutiva que Berni lideri el projecte del CBT, en els cinc anys anteriors Berni sempre ha aconseguit complir amb els objectius que el club s'havia proposat, i en els últims anys s'ha convertit en el principal valedor del projecte CBT Km0, que tan bons resultats està donant al club blau, i que fa dos anys va aconseguir recuperar la seva plaça en les lligues LEB.

La renovació de Berni era una prioritat per al club, que mai ha contemplat un panorama en el qual l'entrenador català no fos el líder d'un projecte que ha de seguir fent passos cap a davant. Per la seva banda, Berni Álvarez ha comentat que «estic molt content de continuar amb el projecte, ha estat un estiu difícil, més travat de l'esperat per la gran temporada que vam fer l'any passat, crec que ens mereixíem més estabilitat per planificar bé». En aquest sentit, Berni Álvarez també ha reconegut que aquest estiu va rebre ofertes d'altres clubs, però l'entrenador sempre va tenir com a prioritat el projecte de Tarragona. «Va haver-hi moments en els quals em veia més fora que mai. Estic agraït a les ofertes que he tingut, però m'he sentit compromès a seguir aquí», diu.

Amb la confirmació de la FEB que assegura la presència del CBT en lliga LEB Plata, Berni Álvarez reconeix que després d'un estiu dur «ara estic molt il·lusionat, treballant per mantenir el bloc i fer l'equip més il·lusionant i capaç possible dins de les nostres limitacions econòmiques». Respecte a la confecció de la plantilla, Berni ha deixat alguna pista. A banda de la seva intenció de mantenir el bloc de l'any passat, el tècnic ha dit que «tenim sort de ser un equip que atreu els equips ACB per cedir-nos gent, espero tenir un parell de cedits, i a partir d'aquí buscar sota les pedres amb el tema dels estrangers com cada any».

Amb la renovació de Berni Álvarez, el club comença la planificació de la temporada. En les pròximes dates espera poder anunciar les renovacions dels jugadors de la pedrera i començar a sonar noms de jugadors estrangers.

tracking