Diari Més

Sense presses per completar la plantilla amb el lateral dret

La secretaria tècnica del CF Reus ha fet la feina, i ara només manca una peça per donar per tancat el mercat d’estiu

Alberto Benito, durant el partit de tornada de la temporada passada contra l'Atlètic Balears.

Sense presses per completar la plantilla amb el lateral dretXavi Guix-CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un lateral dret, i prou. El CF Reus donarà per tancada la seva plantilla en el moment en què contracti un lateral dret. Són 24 fitxes les que té ocupades el club roig-i-negre i l’única posició que no està doblada és la de lateral dret. D’aquesta manera, no està previst que arribi un futbolista que no sigui per ocupar aquesta demarcació.

Amb tota la raó del món, el club no té cap tipus de pressa a l’hora d’escometre el fitxatge del defensor. La de defensor per la banda dreta no acostuma a ser la posició que més preocupa als entrenadors ni per la qual es cometen més bogeries, econòmicament parlant. Per tant, Sergi Parés, secretari tècnic del CF Reus, està apostant per tenir la paciència necessària per poder encertar en l’arribada d’aquest futbolista que vindrà per competir per un lloc amb Alberto Benito. El d’Altafulla va realitzar una temporada espectacular el curs passat, i va ser capaç de tenir més protagonisme que Eliseu Cassamá, el qual ha abandonat l’equip aquest estiu en marxar al Rio Ave portuguès.

Benito està més que capacitat per poder jugar a Segona A, però serà necessari una bona competència per poder esprémer encara més el seu potencial. No està descartat que el futbolista que arribi per cobrir el lateral dret provingui de l’estranger, ja que el Reus ha après a moure’s amb comoditat en aquest mercat.

De moment, les sensacions que està oferint la plantilla de Natxo González són immillorables, encara que s’haurà de veure el rendiment de l’equip en la seva primera temporada a la categoria de plata. Les bases estan posades, amb la base de la campanya passada i incorporacions de gran nivell, jugadors ambiciosos que volen que el Reus es mantingui molts anys a Segona.

tracking