Diari Més

El CBT encara no està confirmat com a equip de la LEB Plata

El club ha decidit començar a tancar la plantilla a l'espera de la seva inscripció oficial i el primer pas serà renovar Berni Álvarez

El Club ha començat a tancar la plantilla malgrat la manca de confirmació oficial.

El CBT encara no està confirmat com a equip de la LEB PlataJC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CBT no ha rebut encara la confirmació per part de la Federació Española de Baloncesto (FEB) de la seva inscripció com a equip de la LEB Plata. Així ho indica en un comunicat en el que explica que, malgrat que encara no tinguin la notificació oficial «el club no pot esperar més temps i ja treballem en la confecció de la plantilla de l'any vinent».

El club tarragoní, com a primer pas, renovarà per sisena temporada a Berni Álvarez com a entrenador «un fet que es dóna per tancat, ja que l'entrenador ha rebutjat diverses ofertes de LEB Or durant l'estiu». Amb tot, la renovació no s'anunciaria fins que no arribi la confirmació de la FEB.

Pel que fa a la plantilla, segons explica es treballa en la renovació David Fernández, Ferran Torres, Marc Giménez, Dani Martínez i Jordi Barberà. «Ja hem parlat amb els jugadors de casa i esperem anar tancant renovacions una vegada que es confirmi la seva continuïtat en LEB Plata».

A més, el club espera completar la plantilla amb algun jugador jove nacional i un parell de cessions de clubs ACB. Un dels jugadors amb els quals el club ha mantingut contacte és Diego Gallardo. L'escorta sevillà ja va manifestar la seva intenció de continuar la seva progressió a Tarragona. Seguirà en la disciplina del Baloncesto Sevilla, «i el club espera tornar a comptar amb Diego Gallardo en el seu nou projecte».

Finalment, la plantilla es tancarà amb el fitxatge dels jugadors estrangers, «una vegada més, esperem encertar amb els jugadors forans i fer un salt de qualitat que li permeti repetir els èxits de l'any passat».

tracking