Diari Més

José Carlos. Jugador del Nàstic

«El Nàstic hi ha de ser i pot aspirar a millorar els resultats de la temporada passada»

L’extrem de Minas de Riotinto inicia «amb bon peu» el seu periple a Tarragona decidit a «oferir el màxim i posar competència»

José Carlos, a les instal·lacions del Nou Estadi, abans de pujar al bus en direcció a l'estada a Olot.

«El Nàstic hi ha de ser i pot aspirar a millorar els resultats de la temporada passada»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

—Quines sensacions li estan deixant les primeres setmanes a les ordres de Moreno?

—M’hi sento bé, estic molt content de com m’ha rebut tothom, els companys i el cos tècnic. El Nàstic és un club molt familiar i des del principi he estat còmode. I això que no el coneixia molt, però en converses amb Iago Bouzón ja m’havia assabentat que hi hauria bon ambient. Espero fer coses bones aquí.

—Què li ha demanat l’entrenador? De què han parlat des que va arribar a Tarragona?

—Vicente parla molt amb tots nosaltres, és molt comunicatiu amb tothom. Sé que m’exigirà el màxim, igual que a la resta de jugadors, i sé també que això serà bo i positiu per al grup, i ens farà ser millors.

—Una de les seves especialitats és la pilota aturada.

—Al final, jo estic aquí per oferir allò que el club vulgui i quan l’entrenador decideixi. La pilota aturada és una de les coses que tinc, però també hi ha Tejera, Juan... i ja veurem si entro en els plans en aquest sentit. Això només és una part del joc, un percentatge molt petit.

—Què més pot oferir José Carlos en aquesta etapa com a part del Nàstic?

—No m’agrada gaire definir-me com a futbolista, crec que no ho he de fer jo, però sí que em considero un jugador ofensiu. Puc participar per les dues bandes, per dins, i el meu punt fort és amb la pilota. És clar, com a tots, em queden coses per millorar.

—S’incorpora des d’un Llagostera que ha estat important en la història recent del club grana.

—He sentit alguns comentaris, m’han parlat del tema, però tot plegat està passat. Ara jugo per al Nàstic i és això el que em motiva. I no he de pensar en cap altre club. Vull obrir una nova pàgina i estic còmode amb el que he vist fins ara.

—Mesos enrere, les lesions havien marcat un tram difícil de la seva trajectòria. Ha vist aquí l’ocasió per passar pàgina?

—Abans d’arribar havia viscut una època dolenta, no vaig tenir la continuïtat que hauria volgut i ara començo un nou capítol des del principi. Crec que ho he fet amb bon peu i només espero poder continuar així. M’il·lusiona poder entrenar bé, no tenir molèsties, estar bé al camp.

—El passat acumulat a Primera i Segona pot ser un punt a favor?

—Vinc a sumar, com tothom, i a posar competència. Hi ha diversos jugadors per posició i res no serà fàcil. No sé si això va pesar a l’hora de fixar-me o no, però sé que estic content de trobar-me aquí i que vull millorar allò que el Nàstic ja ha aconseguit en els darrers anys.

—També va competir una temporada a les files de l’AEK Atenas. Quines diferències va trobar al futbol grec?

—L’experiència va ser bona, hi vaig ser un any i vaig poder jugar molt. La diferència, que la Primera d’allà pot semblar-se a la Segona Divisió espanyola, és un altre nivell. Va ser una cosa esporàdica que va sorgir i, després d’una temporada, vaig decidir tornar. Estic content de jugar de nou aquí i vull fer-ho molts anys.

—Quin és el seu millor record futbolístic?

—El millor... En tinc alguns de molt bons, i segur que de cada equip per on he passat me n’he endut algun. Tinc la sort que a tot arreu on he anat m’he trobat coses bones.

—Com veu enguany la Segona Divisió? I com veu el Nàstic?

—Serà complicat. Caldrà competir i no serà fàcil, caldrà treballar, caldrà fer les coses bé perquè no ens regalaran res. La Segona Divisió serà molt competitiva, hi ha equips bons que la temporada passada van quedar-se a les portes de pujar, equips que també eren bons d’entrada i que es van quedar a baix, i també els que han baixat de Primera.

—És possible millorar el bon paper del curs passat?

—Hem d’aspirar a millorar-lo. Serà complicat, el nivell serà molt alt però ho hem d’intentar. Som un equip que ha d’estar allà, pel que va fer la temporada passada i per la plantilla que té ara.

—Què li demana a aquest pas per Tarragona?

—Que em respectin les lesions i poder oferir un bon futbol.

tracking