Diari Més

El Nàstic deixa bones sensacions en la seva posada de llarg

Empata a zero contra un Saragossa que s'emporta a casa el Trofeu Ciutat de Tarragona

Una imatge del partit del Nàstic contra el Saragossa.

El Nàstic deixa bones sensacions en la seva posada de llargNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Empat a res entre Nàstic i Saragossa en la presentació dels tarragonins, que ha coincidit amb la celebració del Trofeu Ciutat de Tarragona. El trofeu ha anat cap a terres aragoneses, ja que és l’equip visitant el que el guanya si el duel acaba en taules.

El partit ha començat amb certa tensió, ja que una entrada a destemps de Cani a Valentín, als nou minuts de joc, ha motivat una picabaralla a la gespa que l’àrbitre, el jove Gonzalo Romero, ha estat capaç d’aturar. En la falta botada pel Nàstic, Madinda l’ha tingut, de cap, però el meta Irureta ha atrapat sense problemes.

Ha realitzat una prova prou interessant Vicente Moreno, ja que ha apostat per tres homes al centre del camp. Madinda, Zahibo i Carlos García s’han repartit les tasques d’elaboració, amb el fins fa poc jugador de la Pobla com a comandant, i un Lévy que ha mostrat una faceta que no coneixien a Tarragona en l’elaboració del joc. El de Gabón, molt participatiu, ha estat un dels millors jugadors del partit. I és que, tenint-lo d’inici en plantilla, el Nàstic ha guanyat un centrecampista que serà vital per assolir els objectius.

Tot l’atac dels locals s’ha carregat a la banda dreta, on Gerard Valentín ha demostrat un gran estat de forma, marxant gairebé sempre dels seus marcadors i habilitant pilotes a l’àrea amb cert perill. La primera acció clara dels aragonesos ha arribat en el 31’, quan una triangulació de somni entre Cani, Ángel i Xumetra ha acabat amb un tret desviat d’aquest darrer quan només tenia Reina al seu davant.

Ha contraatacat el Nàstic amb una acció molt clara d’Álex López. Una centrada de José Carlos des de la banda dreta ha impactat amb el cap del punta del Nàstic, que ha rematat llepant el travesser.

Quatre canvis ha realitzat el Saragossa durant el descans, mentre que Vicente Moreno únicament ha tocat una peça. Ha donat entrada a Jean Luc, en comptes d’un Rharsalla que ha anat de menys a més durant l’enfrontament. Als 55 minuts de joc, Vicente Moreno ha fet entrar al camp Bouzón, Muñuz, Aburjania, Kakabadze, Giner, Manolo Martínez i Stephane Emaná. 35 minuts per a tots ells per continuar sumant-ne. Tot seguit, Rayco ha entrat substituint José Carlos i tots dos futbolistes han estat molt aplaudits.

Molt actiu s’ha mostrat Emaná des de la seva entrada. De fet, ha protagonitzat una gran desmarcada (62’) que ha acabat amb un remat de cap de l’africà a centrada de Jean Luc. Es vol guanyar el dret a seguir amb el primer equip, i aquesta tarda ha tornat a donar mostres que n’és ben capaç.

Gran detall el que ha tingut Vicente Moreno quan, a tretze minuts del final, ha donat entrada a José Perales, porter del filial que ha enviat a la banqueta Manolo Reina, que ha marxat ovacionat.

FITXA TÈCNICA

NÀSTIC: Reina, Gerard Valentín, Xavi Molina, Daisuke Suzuki, Mossa, Zahibo, Madinda, Carlos García, José Carlos, Álex López i Rharsalla. També van actuar Perales, Bouzón, Manolo Martínez, Rayco, Jean Luc, Juan Muñiz, Giorgi Aburjania, Ferran Giner, Pablo Marí, Djetei, Kakabadze i Stephane Emaná.

SARAGOSSA: Irureta, Iza, Popa, Cabrera, Ric, Érik Morán, Javi Ros, Xumetra, Zapater, Cani i Ángel. També van actuar Whalley, Fran Rodríguez, Jorge Casado, Wilk, Dongou, Suárez, Buenacasa, Zalaya, Adán, Pombo i Barrera.

GOLS: No n’hi va haver.

ÀRBITRE: Gonzalo Romero (Català). Va mostrar la targeta groga als locals Zahibo i Kakabadze; i als visitants Cabrera i Zalaya.

INCIDÈNCIES: El Nou Estadi va acollir 3.809 espectadors.

tracking