Diari Més

El Nàstic 2016-17 es presenta davant dels seus

Els jugadors han saltat a la gespa des de les quatre graderies

Els jugadors del Nàstic, a la gespa

El Nàstic 2016-17 es presenta davant dels seusNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Posada de llarg amb un Nou Estadi pràcticament buit, però molt entregat amb un Gimnàstic de Tarragona que ha realitzat la seva presentació a partir de tres quarts de vuit del vespre, just abans d’enfrontar-se al Saragossa, rival contra el qual també jugarà enguany contra els tarragonins a la Segona Divisió.

Un a un, els futbolistes han anat saltant a la gespa, amb un format diferent. Primer de Tribuna, després del Gol de Mar, més endavant de Preferent i acabant la rotació al Gol de Muntanya, tots els jugadors, per ordre de dorsal, han anat trepitjant gespa. Ovació especial de l’afició per a Daisuke Suzuki que, com la campanya passada, portarà a l’esquena el dorsal número 16. Però no ha estat la major de les ovacions, ja que l’afició ha volgut fer un reconeixement especial a Vicente Moreno, qui s’ha emportat un minut d’aplaudiments, merescuts.

El Nàstic, amb aquesta presentació, ha tornat a apostar per canviar hàbits respecte a temporades anteriors. Començant per les presentacions de futbolistes en diferents indrets de la ciutat i acabant amb una posada de llarg que ha motivat que, abans de saltar a la gespa, els seguidors hagin pogut tenir molt a prop els futbolistes que els representaran durant la temporada 2016-17.

tracking