Diari Més

Una atleta olímpica s'entrena a Deltebre perquè el clima s'assembla al de Río

Júlia Takacs participarà a les olimpíades en la modalitat de 20 quilòmetres marxa

Imatge de la l'atleta en un dels entrenaments a les Terres de l'Ebre

Una atleta olímpica s'entrena a Deltebre perquè el clima s'assembla al de RíoTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La similitud entre el clima de Deltebre i el de Río de Janeiro han portat a l’atleta espanyola Júlia Takacs ha entrenar-se en aquest enclavament del Delta. L’esportista participarà en la cita olímpica que començarà el pròxim 5 d’agost, en la modalitat de 20 quiòmetres marxa.

La climatologia i el nivell d’humitat, semblants als que es trobaran els participants a la zona brasilera on es disputaran els Jocs, han estat determinants per l’elecció de Deltebre. Takacs s’entrena aquests dies sota l’atenta mirada de la seva preparadora, Montse Pastor i del tècnic deltebrenc, Rafa Flores, que ha estat el responsable d’organitzar aquesta concentració.

L’atlèta olímpica Júlia Takacs, de 27 anys, és originària d’Hongria, però des dels 14 anys resideix a l’Estat espanyol. L’entrenament a l’aire lliure a Deltebre el combina amb sessions preparatòries de gimnàs i curses d’atletisme a Amposta. El 19 d’agost està previst que l’atleta debuti als JJOO i té marcat com a objectiu quedar entre les vuit primeres classificades.

Takacs va ser rebuda aquesta setmana a l’Ajuntament de Deltebre per una delegació municipal integrada pel tinent d’alcalde d’Afers Interns i Institucionals, Kilian Franch, la tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural, Anna Giménez, la regidora d’Hisenda i Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura, i el regidor de Teixit Associatiu, Promoció Esportiva i Imatge de Poble, Rober Bertomeu.

Júlia Takacs entrena a Deltebre

Júlia Takacs entrena a DeltebreCedida

tracking