Diari Més

El Nàstic ultima l'arribada de Delgado, dirà adéu a Aburjania i busca davanter

La plantilla 2016-17 viurà canvis abans del tancament d’un mercat que ha de deixar almenys un nou porter

Els jugadors granes, amb Vicente Moreno al centre, en el primer entrenament de la pretemporada.

El Nàstic ultima l'arribada de Delgado, dirà adéu a Aburjania i busca davanterCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic treballa per enllestir l’arribada de l’atacant xilè Juan Delgado, buscarà un recanvi per a Aburjania si aquest acaba sortint en direcció al Sevilla, cerca encara un davanter de referència i incorporarà un porter que poden ser dos en cas que Ondoa no continuï la propera temporada, també amb un ull a l’interès del Màlaga sobre Reina. Se li gira feina a la direcció esportiva grana en aquest darrer mes que fa esperar força canvis a la plantilla 2016-17, en rodatge i esgotant aquesta setmana d’entrenaments abans de marxar cap al segon stage de pretemporada, a Olot. L’entrenador Vicente Moreno ja va avisar, després de l’1-2 al primer partit de preparació contra el Vila-real de Primera Divisió que, en cas que es tanquessin nous noms, n’hi hauria de destinats a reforçar la línia més avançada. La determinació de treballar amb tres arquers i la voluntat d’altres entitats de fer-se amb els serveis d’algunes de les peces granes marcaran les més immediats moviments als despatxos del Nou Estadi.

El desembarcament de Juan Delgado (Xile, 1993) al Nàstic es donava gairebé per fet al país d’origen del futbolista des que el club on militava fins poques setmanes enrere, el Colo Colo, n’oficialitzés la desvinculació després de set temporades consecutives i ho fes amb un comunicat on detallava que el futbolista «ha rebut una interessant oferta i continuarà la seva carrera a l’estranger». El club que presideix Josep Maria Andreu ultima ja els tràmits per sumar a les seves files un extrem que juga principalment per la dreta però també ho pot fer per l’esquerra, i que ha ocupat igualment les posicions de davanter centre i mitjapunta al conjunt de la Primera Divisió Xilena. L’adéu de Juan Delgado al club on es va formar es produïa com a conseqüència d’un error administratiu del Colo Colo, que no va renovar el contracte federatiu de Delgado davant la Federació Xilena sinó únicament el seu vincle laboral, fet que inhabilitava l’extrem per prendre part de qualsevol competició oficial i alhora li permetia continuar buscant un nou equip que li obrís les portes.

Negociacions avançades

Pel que fa a Giorgi Aburjania, el Nàstic té ara mateix prou avançades les negociacions per la sortida del migcentre, que ha aixecat l’interès del Sevilla. El club, tal com apuntaven al llarg dels últims dies diversos mitjans andalusos, voldria incorporar-lo amb la idea d’emprar-o al seu filial, el Sevilla B que enguany ha ascendit a la categoria de plata, tot i que sense tancar-li tampoc les portes del primer equip. El que sí que sap ja la direcció esportiva grana és que, si el traspàs acaba quallant, la baixa d’Aburjania es cobrirà amb un nou fitxatge.

A la porteria, els tarragonins tenen pendent lligar un tercer meta i resten a l’expectativa de les passes del Màlaga, després que la setmana passada es conegués que l’equip voldria adjudicar-se Manolo Reina. El Nàstic, amb tot, no ha mantingut cap contacte ni amb l’entitat andalusa ni tampoc amb el Saragossa, que hauria sospesat Pablo Marí com a recurs per a la rereguarda. A banda de fitxar un tercer porter i a l’expectativa de Reina, el Nàstic estudiarà la cessió de Fabrice Ondoa.

tracking