Diari Més

Djetei, Maloku i Rharshalla es presenten a l'afició a SPiSP

Els jugadors van estrenar la segona samarreta

La posada de llarg es va dur a terme ahir a la seu de la Penya Nastikers de Sant Pere i Sant Pau.

Djetei, Maloku i Rharshalla es presenten a l'afició a SPiSPCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les tres últimes incorporacions confirmades al Nàstic van viure ahir la seva posada de llarg en un acte públic organitzat per l’entitat grana al local de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau. El club volia que la presentació de Djetei, Maloku i Rharshalla tingués lloc, igual com la de José Carlos, Kakabadze, Zahibo i Madinda, pell amb pell amb els qui aquesta temporada tornaran a empènyer l’equip des de la graderia. L’indret escollit, un dels barris tarragonins amb més presència de nastiquers i un teixit associatiu i veïnal important. L’escenari, la seu de la Penya Nastikers de Sant Pere i Sant Pau. Amb aquets tipus d’actes, el Nàstic vol acostar els jugadors a l’afició i facilitar la integració perquè facin de Tarragona casa seva.

Mohammed Djetei (Yaoundé, Camerun, 1994), qui va ser el primer fitxatge per a la plantilla 2016-16, és un central amb projecció que destaca per la seva velocitat, bona sortida de pilota i seguretat al joc aeri. Arriba des de l’Unión Sportive de Doudala. Elvir Maloku (Rijeka, Croàcia, 1996) s’enrola al vestidor comandat per Vicente Moreno des del Hajduk Split com a un davanter polivalent. Per la seva banda, Mohammed Rharshalla (Uchda, Marroc, 1994) és un extrem dret també polivalent que disposa de doble nacionalitat i ve de competir a les files de l’Olimpik Donetsk.

La nova imatge

El pas de les tres noves cares del Nàstic per Sant Pere i Sant Pau va servir també per desvetllar la imatge de la segona samarreta oficial de la temporada 2016-17. El club ja va donar a conèixer l’aspecte de la primera equipació a principis de juliol amb una imatge que redueix tant l’escut com la paraula Tarragona i que presenta un lleu relleu en aquesta mateixa zona, amb la franja del patrocinador oficial tècnic, Hummel. La segona samarreta la vestien ahir Djetei, Maloku i Rharshalla.

El pilar que els castellers de Sant Pere i Sant Pau van fer durant la presentació.

Djetei, Maloku i Rharshalla es presenten a l'afició a SPiSPCristina Aguilar

Djetei amb alguns dels joves seguidors que van acudir a l'acte.

Djetei, Maloku i Rharshalla es presenten a l'afició a SPiSPCristina Aguilar

Una jove castellera que va recollir un autògraf dels jugadors.

Djetei, Maloku i Rharshalla es presenten a l'afició a SPiSPCristina Aguilar

tracking