Diari Més

Moviment a la porteria

El Nàstic busca un tercer arquer alhora que transcendeix l’interès del Màlaga per fer-se amb els serveis de Reina

Manolo Reina i Fabrice Ondoa, durant un dels entrenaments de la plantilla en l'estada que l'equip va realitzar a Peralada.

Moviment a la porteriaGimnàstic de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La porteria és una de les posicions pendents de viure canvis en el mercat d’estiu per al Nàstic. La plantilla que dirigeix Vicente Moreno inclou a dia d’avui dos noms per custodiar l’arc, Manolo Reina i Fabrice Ondoa. La direcció esportiva grana voldria incorporar-ne un de tercer per completar les opcions a l’abast del tècnic valencià. La seva cerca ha coincidit amb l’aparició en escena de més d’un club que, com el Màlaga, no amaga l’interès en fer-se amb els serveis de Reina. I tot plegat, tenint en compte la situació en què l’arribada d’aquest porter pretès per l’entitat grana deixaria Ondoa. De moment, Moreno ha donat minuts a ambdós arquers als dos partits de preparació que ha disputat fins ara el Nàstic, davant el Vila-real de Primera Divisió (1-2) al Nou Estadi i dissabte contra el filial CF Pobla de Mafumet (2-0) a Complex Esportiu Futbol Salou. Totes dues cites, a més del resultat, deixen també sensacions positives per a una plantilla encara en rodatge i a què fa pocs dies s’afegien els atacants Elvir Maloku i Mohammed Rharsalla.

Pel que fa a Manolo Reina, El Desmarque informava a finals de la passada setmana de la voluntat del Malaga, l’equip que dirigeix Francesc Arnau, d’accedir al porter grana per contrarestar la baixa de Memo Ochoa, el segon de Kameni, titular indiscutible a la porteria. El mexicà Ochoa està negociant la seva incorporació al Granada i això ha obligat el club malagueny a cercar una alternativa que serveixi per cobrir amb garanties quan el camerunès Kameni no pugui jugar. Segons el portal esportiu, el porter malagueny del Nàstic, de 31 anys, és vist com una alternativa interessant i a més es tracta d’un jugador de la casa, format a les categories inferiors del club i que va arribar a debutar amb el primer equip la temporada 2005-06. Reina ha renovat aquest estiu fins al 2018 i segons el portal digital, ja s’haurien iniciat els contactes per part del Màlaga tant amb el jugador com amb el club grana. La situació Ondoa, que s’incorporava a les files del conjunt grana en el passat mercat d’hivern, podria variar en relació al desenllaç de l’interès del conjunt andalús en Reina i a l’arribada del nou porter. El camerunès té contracte amb el Nàstic fins al juny de 2019.

En Copa, contra el Numància

El sorteig de les dues primeres eliminatòries de Copa del Rei va emparellar, divendres passat, el Nàstic amb el Numància. Els de Moreno, que entraran en la segona ronda, disputaran al Nou Estadi aquesta eliminatòria única el proper 7 de setembre, dimecres.

Djetei, Maloku i Rharshalla

El Nàstic presentarà avui en un acte obert a l’afició tres dels jugadors que s’han incorporat a l’equip aquest estiu: Djetei, Maloku i Rharsalla. La cita tindrà lloc a partir de dos quarts de deu de la nit al al barri de Sant Pere i Sant Pau. A més, els futbolistes vestiran la segona samarreta oficial de la temporada 2016-2017 per donar-la a conèixer. El lloc és la seu de la Penya Nastikers de Sant Pere i Sant Pau, situada al local de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau i l’entrada serà lliure.

tracking