Diari Més

Natació

Els nedadors tenen cita a Torredembarra amb la Travessia Nedant

L'esdeveniment esportiu celebrarà la XVII edició aquest dissabte a la Platja Baix a Mar

Els nedadors tenen cita a Torredembarra amb la Travessia Nedant

Els nedadors tenen cita a Torredembarra amb la Travessia NedantCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Platja Baix a Mar de Torredembarra serà l'escenari de la XVII Travessia Nedant Memorial FermíMorera, organitzadapel Club Natació Sincronitzada Torredembarra i la Regidoria d'Esport de l'Ajuntament del municipi, aquest dissabte vinent, dia 23 de juliol.

L'esdeveniment esportiucompta amb dues categories de travessia. Per una banda, la categoria Absoluta, que tindrà lloca partir de les 12 del migdia, amb un recorregut de 2.200 metres. I en segon lloc la travessia Menors, que començarà a les 11 del matíamb un recorregut, en aquest cas, de 500 metres. Tant la sortida com l'arribada tindranlloc a la PlatjaBaix a Mar.

Els interessats poden realitzar les inscripcionspresencialment a les oficines de la piscina municipal,per correu electrònic a través de l'adreçapiscinatorredembarra@gmail.com, o trucant a les mateixes oficines al número detelèfon977640025, extensió861. El preu de la inscripció és de set euros,i el nedador que no disposi de llicència federativa la podrà sol·licitar pel mateix dia amb un cost de 13,70€.

Tots els participants obtindran un obsequi iun avituallament al final de la Travessia, i elsprimers classificats en la Travessia Absoluta, tant en categoria femenina com masculina, a mésdel Trofeu rebran un premi en metàl·lic de 250 euros.

tracking