Diari Més

Tarragona s'il·lusiona amb el nou Nàstic

Madinda, José Carlos, Kakabadze i Zahibo es presenten al Balcó del Mediterrani, amb un centenar d’assistents

Lévy Madinda, José Carlos, Josep Maria Andreu, Otar Kakabadze i Zahibo, durant la presentació, a la Rambla Nova.

Tarragona s'il·lusiona amb el nou NàsticCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona ha viscut aquesta tardaen primera persona la presentació oficial de quatre dels cinc futbolistes que ha fitxat el Gimnàstic de cara a la pròxima temporada. José Carlos, Zahibo, Kakabadze i Lévy Madindahan estatels grans protagonistes des de les cinc de la tarda d’ahir a la Rambla Nova, concretament davant del monòlit del club grana. Després, en la sessió fotogràfica, s'han acostatal Balcó del Mediterrani, on prop d’un centenar de persones –moltes es van anar afegint a la festa a mesura que avançava l’acte– han conegutles noves incorporacions i s’hi han pogutfotografiar.

Un dels nous, però, no ho és tant. Lévy Madinda, centrecampista que torna a Tarragona cedit novament pel Celta, ha estat el futbolista que més va atraure als curiosos. «La gent m’estima, i això és molt important per a mi», manifestavael migcampista de Gabón, a la vegada que afegia que «he decidit quedar-me a Tarragona pel tracte rebut i per tot el que m’ha donat aquest club». A més, Madinda anava més enllà i demostrava una gran ambició. «Crec que es pot millorar el que vam fer la temporada passada», va dir.

Ell ha estat el primer a parlar, però sempre després de Josep Maria Andreu, qui es s'ha col·locatentre els futbolistes i hafet de mestre de cerimònies. Un a un, els ha anat presentant, i el segon de la llista ha estat José Carlos. Aquest futbolista és, després de Madinda, el més conegut entre els aficionats del Nàstic. I és que la mitja hora que va jugar amb el Llagostera contra els tarragonins, va ser suficient perquè els gironins aconseguissin empatar el duel i privessin el Nàstic de seguir amb la seva particular escalada.

«Tant de bo pugui donar moltes alegries a aquest club», destacava el futbolista, el qual deixava ben clar que no té res a veure jugar al Nàstic i fer-ho amb el Llagostera. «No es poden comparar, tot i que a mi em van tractar molt bé allí», ha apuntat. Madinda tornava a intervenir desvetllant que «al final de la passada temporada li vaig dir al president que m’agradaria tornar». Concretament, va ser en el sopar de comiat de la plantilla, a la Pineda.

Més tímid es s'ha mostrat Zahibo, centrecampista arribat del València i en el qual el club hi té una confiança absolutament cega. Té 22 anys i tots els assistentshan quedatparats amb el seu físic imponent, digne dels millors centrecampistes que ara s’anomenen de tall defensiu. El futbolista nascut a Marsella va destacar que «el Nàstic és un equip molt fort. De fet, cada vegada que hi he jugat, en partits amistosos, ho he pogut comprovar». Tot i la seva curta edat, ha jugat tres temporades a la Lliga Espanyola, sempre al València Mestalla, tot i que enguany ha aconseguit disputar set enfrontaments amb el primer equip.

Finalment, Otar Kakabadze, el més tímid de tots. Va necessitar ajuda de la Vicky, una treballadora del club que, sempre que és necessari, acut a l’ajuda per poder traduir l’anglès dels futbolistes que arriben parlant aquest idioma. «M’agrada molt el futbol espanyol i la ciutat», detallava el futbolista, qui afegia, per finalitzar, que «la ciutat també m’agrada molt, és realment molt bonica».

tracking