Diari Més

Productors locals es promocionaran a la Fira de Caprabo a Altafulla

Serà aquest dissabte, al pàrquing de la botiga

Caprabo ja va organitzar el passat any la Fira.

Productors locals es promocionaran a la Fira de Caprabo a AltafullaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona se celebrarà aquest dissabte, 16 de juliol, a la botiga d’Altafulla, ubicada en el quilòmetre 1.173 de la carretera N-340. En el pàrquing de l’establiment, fins a divuit petits productors agroalimentaris exposaran els seus productes perquè tots aquells que els vulguin tastar tinguin la possibilitat de fer-ho. Es tracta de productes que es comercialitzen a la botiga i que estan tenint una gran acollida.

Segons detalla Fernando Tercero, responsable de Proximitat de Caprabo, «a les comarques tarragonines Caprabo ha introduït 52 proveïdors i 174 referències de les gammes de licors, vins, sucs o d’altres i les vendes de productes de proximitat han crescut un 15% al Camp de Tarragona». De fet, Tercero apunta que les botigues de Caprabo cada dia compten amb més productes d’aquest tipus. «Han crescut un 41% en el darrer any», concreta.

La fira estarà oberta al públic de dos quarts d’onze del matí fins a les quatre de la tarda, i els assistents podran tastar formatges, olis, avellanes o d’altres productes que, alhora, es podran adquirir en el mateix lloc. Segons Tercero, l’estimació d’afluència de públic és d’unes «2.000 persones». Un dissabte normal, passen per la botiga entre 1.400 i 1.500 persones, de forma que calcula que siguin aproximadament 500 les que s’acostin a la Fira a propòsit.

Caprabo és el primer supermercat a comptar amb els onze productes catalans que tenen el segell oficial europeu de Denominació d’Origen Protegida (DOP).

tracking