Diari Més

Máyor: «La meva millor temporada la vaig fer amb Natxo González»

El nou davanter del CF Reus arriba avalat pel tècnic i assegura que ve perquè «aquest és un projecte il·lusionant»

D'esquerra a dreta, el director esportiu, Sergi Parés; el futbolista; i el president, Xavier Llastarri, durant la presentació.

Máyor: «La meva millor temporada la vaig fer amb Natxo González»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alfredo Juan Mayordomoha ofert aquest migdiales seves primeres paraules com a jugador del CF Reus. Máyor, com és conegut futbolísticament, va parlar molt de Natxo González, actual tècnic del club reusenc, i el seu màxim valedor. De fet, va ser amb Natxo González, al Sant Andreu i a Segona B, on el flamant fitxatge del Reus, de 32 anys, va explotar. «La meva millor temporada la vaig fer amb Natxo González. Quan vaig signar amb l’Alabès, ho vaig fer anant-hi amb ell. Indubtablement, el millor any que he fet mai ha estat amb ell», ha manifestat el futbolista. Va ser quan, amb el Sant Andreu, va sumar 21 gols en una mateixa campanya, proclamant-se màxim golejador del grup tercer de la categoria de bronze.

Van ser molts els motius que el van empènyer a fitxar pels reusencs, entre els que ha destacat que «el Reus és un equip que ja anava seguint fa dos anys. Mantinc relació amb Natxo i, al final, he vingut perquè aquest és un projecte il·lusionant. Mai vaig dubtar a l’hora de venir». Encara sobre l’entrenador, ha deixat clar que «Natxo segueix, més o menys, en la mateixa línia que abans. És molt seriós, un entrenador molt treballador, al qual li agrada molt la disciplina».

El davanter portarà el dorsal 21 a l’esquena, el mateix que lluïa a l’Alcorcón. A més, va deixar detallar que té dues coses ben clares. La primera, té a veure amb mantenir la plantilla i no fer gaire canvis. «Quan un equip ascendeix de Segona B és important mantenir una part gran del bloc de jugadors», ha destacat, mentre que la segona passa per comptar amb bons jugadors, que tinguin la necessitat de guanyar-se el lloc cada dia: «Mentre més competència hi hagi a l’equip, millor. L’objectiu és el mateix per a tots». «S’ha de transmetre calma quan l’equip vagi bé, i també quan vagi malament. Això és una marató, una cursa de fons», ha sentenciat.

Buscar l’«equilibri»

Més que satisfets'ha mostratSergi Parés, director esportiu, pel fitxatge del futbolista alacantí. «Hem de buscar equilibris a la plantilla. Máyor és un jugador de club, que ho dóna tot al camp sempre, que coneix perfectament la categoria. Trenca els espais, domina el joc aeri i ha marcat molts gols ja amb Natxo González», ha apuntat. El màxim responsable esportiuha volgutdeixar ben clar que «va ser una opció prioritària des del primer moment. Va molt bé a l’esquena, però la seva virtut és anar a l’espai. A banda, té molta força en el joc aeri».

Per la seva banda, el president del club, Xavier Llastarri, ha afegit que «és un jugador prou conegut en aquestes categories i en el mercat nacional. És un dels fitxatges que, des del primer dia, tant el Sergi Parés com el Natxo González tenien en cartera, i aquí el tenim».

El CF Reus continuarà aquesta setmana amb la ronda de presentacions. Demà, a tres quarts d’una del migdia, serà el torn de Pichu Atienza, mentre que divendres serà Migue el protagonista a la sala de premsa de l’Estadi Municipal.

tracking