Diari Més

El Nàstic es posa en marxa amb la il·lusió de superar l'insuperable

Xavi Molina: «És moment de fer pinya i de preparar-nos i posar gasolina al cos»

El cos tècnic i els jugadors, durant l'inici de la pretemporada. Gerard Valentín i Mossa, en primer terme.

El Nàstic es posa en marxa amb la il·lusió de superar l'insuperableCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Primer dia d’entrenaments al Gimnàstic de Tarragona. Tot tranquil. Totes les noves incorporacions exceptuant el central Djetei, que s’incorporarà en els pròxims dies –encara no hi ha data confirmada– ja eren sobre la gespa. José Carlos, Kakabadze, Zahibo i Lévy Madinda van mostrar-se davant dels seus, en una sessió que es va desenvolupar a l’annex del Nou Estadi, un entrenament relativament suau, que va servir perquè tots els jugadors puguin retrobar-se després de molt de temps sense veure’s.

«El primer dia serveix de primera presa de contacte. Aquesta tarda, a començar a preparar-nos per arribar el millor possible al començament de Lliga», manifestava Xavi Molina, l’encarregat d’inaugurar les rodes de premsa de la temporada. Abans de la sessió era molt aviat per al centrecampista –central tota la darrera temporada– per poder valorar com estava l’equip, ja que «de moment, ens hem conegut, i poca cosa més. És moment de fer pinya i de preparar-nos i posar gasolina al cos perquè la temporada és llarga. Estem amb ganes de tornar a entrenar, a treballar i de preparar-nos per intentar fer un bon any».

Tal com succeeix en totes les pretemporades, tothom està pendent dels nous fitxatges. Molina no va voler entrar en gaires valoracions, tot i que sí va reconèixer que un dels jugadors que acaben d’arribar sí que li és familiar. «Conec a Zahibo del València Mestalla. Crec que és un bon centrecampista. Cal que tothom se sumi al carro i, entre tots, l’empenyerem perquè l’any vagi bé», va apuntar el de la Canonja, qui ha aprofitat l’estiu per contraure matrimoni.

Per a ell, no és cap indicatiu el que va passar la campanya anterior, ja que «l’any passat ja és passat. Aquesta temporada serà molt difícil, com l’anterior. El que vam fer la temporada passada no ens serveix de res. És una bona experiència, vam fer un bon any, però no serveix de res de cara a la nova campanya».

També va tenir paraules per tractar el tema del dia, la dolorosa marxa del capità, de Xisco Campos, només feia unes hores: «No conec aquest vestidor sense Xisco. Estem una mica tristos, però ell ho ha decidit així. És el millor per a ell i per a la seva família. El que hem de fer és centrar-nos i mirar endavant, desitjant-li el millor tant a ell com a Marcos (De la Espada)».

tracking