Diari Més

Xisco: «Simplement, gràcies a tots»

El gran capità del Nàstic s’acomiada de Tarragona en un acte molt emotiu i deixa la porta oberta a una tornada a Tarragona

Xisco Campos, a la sala de premsa del Nàstic, mentre donava explicacions sobre la seva marxa. El futbolista es va emocionar en diverses ocasions.

Xisco Campos: «Simplement, gràcies a tots»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb una sala de premsa plena a vessar –molta gent havia d’estar de peu i, d’altres, es van haver de quedar fora a causa de l’overbooking–, el gran capitàhaditadéu. Ha estatun adéu que es pot convertir en un fins després, encara que, sobre la gespa, ha estatl’últim «partit» de Xisco Campos com a jugador del Gimnàstic de Tarragona.

El «5» del Nàstic va voler acomiadar-se com cal, per la porta gran. Amb una compareixença en la qual no hi ha faltatningú. La seva dona, els seus fills, els seus companys d’equip, el president, el director esportiu, l’entrenador, el cos tècnic, la gent del bar del Nàstic, la premsa i d’altres amics que no es s'han volgutperdre cap coma ni cap punt del que va dir un Xisco Campos que ja és història viva d’un Nàstic que seguirà el seu camí, i així vol que ho faci el mateix futbolista.

«Vull demanar a tothom que faci costat a aquest club», ha finalitzat dient enun discurs més que emotiu, en el qual va estar acompanyat de Josep Maria Andreu i d’Emilio Viqueira. El segon es va limitar a escoltar les explicacions de Xisco, mentre que el president va argumentar que «avui Xisco marxa del Nàstic. Ha decidit prendre un altre camí. Ha estat el nostre capità durant les últimes temporades i ha representat sempre els valors del Nàstic. És una persona extraordinària». «Aquests són moments molt difícils per a un president. Això continua sent casa teva, tant per a tu com per a la teva família, la Rebeca, els dos nens i la nena», ha sentenciat Andreu.

Xisco va haver d’aturar-se en diverses ocasions durant el seu discurs, ja que les llàgrimes el van superar en diverses ocasions. «Simplement, gràcies a tots», va resumir el gran capità després d’un discurs en el qual va començar apuntant que «possiblement, es tracta de la decisió més difícil de la meva carrera. Estar al Nàstic ha estat increïble, ho he tingut tot a nivell personal i professional, puc marxar amb la consciència molt tranquil·la».

Els motius de la seva marxa són molt senzills. Es tracta de motivacions purament esportives, tal com va declarar el mateix Xisco Campos. «Vull esprémer al màxim la meva carrera, ja que els futbolistes duren el que duren. Vull aprofitar aquesta oportunitat que em dóna la Ponferradina», club pel qual ha signat Xisco Campos per dues temporades més una tercera opcional, segons els partits que disputi en les dues anteriors.

En el capítol d’agraïments, Xiscoha tingutmoments per a «tots els tècnics, els treballadors, el president, Emilio i la gent del bar de l’Estadi –aquests l’han tractat com un fill–», a banda de «Nogués i Luís César, que van apostar per mi». En finalitzar la roda de premsa, Xisco va sortir al camp, on va fotografiar-se amb companys, amics, tècnics i, a més, va veure com l’afició del Nàstic li va preparar una pancarta on li recordaven que sempre seria benvingut.

tracking