Diari Més

Mousa quedarà desvinculat del Nàstic

El futbolista encara té dos anys més de contracte, no compta per als tarragonins, i marxarà en direcció a Llagostera

Mousa no va poder evitar el descens de la UE Olot a Tercera Divisió.

El Nàstic espera tancar aviat el traspàs del lateral esquerre MousaUE Olot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mousa no tornarà a jugar al Gimnàstic de Tarragona. El futbolista no compta, i marxarà en aquest mercat d’estiu de forma definitiva. La seva destinació, amb tota probabilitat, serà el Llagostera, club que, precisament, no té les millors relacions amb el Nàstic després del succeït fa dos estius, amb el fatídic partit que va significar l’ascens dels gironins i la continuïtat dels de Vicente Moreno a la categoria de plata.

Al lateral esquerre encara li resten dues temporades més de contracte amb el Nàstic, i el club grana no vol cedir-lo i que torni el pròxim estiu. Per aquest motiu, està buscant la fórmula per desvincular-se del futbolista, tot i que es vol reservar una opció per poder recuperar-lo, això sí, ja sense vinculació amb el Nàstic. O sigui, que el jugador deixarà de ser del Nàstic aquest mateix estiu, però durant les dues pròximes campanyes l’entitat que presideix Josep Maria Andreu tindria la possibilitat de recuperar-lo, això sí, a un preu reduït.

Cal recordar que Mousa va arribar el passat estiu procedent de l’Olot, i que el Nàstic va pagar un traspàs per ell, aproximadament, de 60.000 euros. El jugador no ha rendit el que s’esperava d’ell i, fins i tot, en el mercat d’hivern va tornar al club de la Garrotxa, però en qualitat de cedit. Tampoc s’ha fet mereixedor de tornar al Gimnàstic ja que, entre d’altres, no ha pogut ajudar a impedir el descens de l’Olot a Tercera Divisió.

Aquí apareix el Llagostera, club que ha seguit de prop les evolucions d’un jugador de banda esquerra que, tot i ser lateral d’origen, va jugar tota la segona part de la temporada, amb l’Olot, com a extrem esquerre. Potent i ràpid, no ha estat capaç d’adaptar-se al Nàstic, tot i que va tenir la possibilitat de fer-ho. Al camp del Leganés, ja ascendit a Primera Divisió, Mousa va sortir com a titular, ja que Mossa estava sancionat. No només no va destacar, sinó que a l’hora d’enfrontament va demanar el canvi, ja que no podia més.

tracking