Diari Més

La Pobla realitzarà un 'stage' a Rialp i ja té definida la pretemporada

En total, ha concertat deu partits amistosos, i la presnetació serà el diumenge 21 d’agost, a les set de la tarda, contra el Vila-real C

Rayco Rodríguez

La Pobla realitzarà un 'stage' a Rialp i ja té definida la pretemporadaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Pobla de Mafumet ja té la plantilla pràcticament definida, però ahir va ser el torn de saber quin tipus de pretemporada realitzarà el filial del Nàstic. Serà un estiu molt mogut, ja que Martín Posse jugarà un total de deu partits amistosos amb els seus, deu enfrontaments contra equips molt diversos i de categories i lligues diferents.

També va quedar confirmat que la Pobla realitzarà una estada de pretemporada, que es desenvoluparà a Rialp, del 26 al 30 de juliol. Servirà perquè els futbolistes i el cos tècnic puguin exercitar-se allunyats del seu campament base, que puguin desconnectar, que puguin gaudir del riu Noguera Pallaresa i de la naturalesa que aporta una localitat com Rialp.

El primer duel de l’estiu serà el 23 de juliol, i el rival serà el Nàstic, en un partit que es desenvoluparà a les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou. Sense temps per a poder respirar, la Pobla es desplaçarà al Nou Sardenya el dia següent. Així, diumenge dia 24 de juliol, Europa-Pobla de Mafumet. La setmana següent serà la de l’estada a Ralp i, en l’últim dia, els joves jugadors del filial del Nàstic mesuraran forces contra l’Stoke City, al camp del Montanyà. Serà dissabte, a dos quarts d’onze del matí.

Diumenge 7 d’agost, la Pobla mesurarà forces contra el Vila-seca, a camp contrari, a les set de la tarda i dijous dia 11 d’agost, a la mateixa hora, jugarà contra el Rubí, de la mateixa categoria. Ho farà a Can Roses. El cap de setmana següent, el del dia 13 i 14 d’agost, Castelló-Pobla a Castalia a les set de la tarda i Amposta-Pobla a les sis, respectivament.

De cara al 18 d’agost, la Pobla jugarà contra el seu equip veí, el Morell. Serà a camp contrari, i a partir de les sis de la tarda. Dissabte 20 d’agost, amb l’horari encara per confirmar, Vilanova-Pobla de Mafumet. El darrer dels duels de pretemporada serà el de la presentació. El rival, el Vila-real C, que visitarà l’Estadi Municipal de la Pobla diumenge 21 d’agost a les set de la tarda.

Els pobletans incorporen Dani Ojeda i Rayco Rodríguez

En el capítol d’incorporacions, el club pobletà continua sumant futbolistes a la seva plantilla. Els dos darrers van ser oficials aquest divendres. El primer és Dani Ojeda. Aquest davanter, que també pot actuar com a segona punta, té 21 anys i va finalitzar com a màxim golejador del grup canari de Tercera Divisió. Va ser capaç d’anotar 23 dianes i prové de l’UD Teide, encara que es va formar al planter de Las Palmas.

L’altre futbolista que arriba a la disciplina pobletana és Rayco Rodríguez. Encara té 19 anys, i actua com a centrecampista ofensiu o, fins i tot, de mitja punta. El club de procedència és el Betis B, és canari, i destaca per la seva gran capacitat de desequilibri. A més, a la direcció esportiva pobletana el troben un futbolista molt interessant de cara al futur.

Dani Ojeda

La Pobla realitzarà un 'stage' a Rialp i ja té definida la pretemporadaCedida

tracking