Diari Més

Escacs

Jorge González guanya el seu quart Open Internacional d'Escacs de Torredembarra

A banda del Mestre Internacional colombià, el podi el van completar el tarragoní Francesc Xavier Farran i el GM ucraïnès Ruslam Pogorelov

El podi de l'Open Internacional d'Escacs de Torredembarra

Jorge González guanya el seu quart Open Internacional d'Escacs de TorredembarraAnna F. - Aj. Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mestre Internacional colombià Jorge Gonzálezes va imposar en la nova edició del’Open Internacional d’Escacs de Torredembarra. Aquestés un torneig amb el qual el jugador hi té una relació molt especial. González ha protagonitzat una gran recta final de campionat i ha acabat guanyant el seu quart open torrenc amb 7,5 punts. El jugador colombià ja va vèncer en les edicions 2006, 2008 i 2014. El podi el van completarel tarragoní Francesc Xavier Farran i el GM ucraïnès Ruslam Pogorelov.

Pel que fa als trams d’ELO, els guanyadors han estat Albert Castillo (Vila Olímpica), de 1950 a 2099 punts d’ELO, 10è amb 6 punts; Marc Masalias (Valls), de 1800 a 1949 punts, 9è amb 6 punts; Edgar Solé (Lleida), de 1650 a 1799 punts, 22è amb 5,5 punts; Pau Cartanyà (Valls), menys de 1650 punts; 29è amb 5 punts. La primera classificada femenina ha estat l’aragonesa Maria Eizaguerri, mentre Lluc Estruch (Ateneu Guissona) ha estat el primer classificat sub-14, 47è amb 4 punts, i Arnau Castillo (Vila Olímpica), el primer sub-12, 48è amb 4 punts. Gabriel Comes ha estat el primer classificat local.

El setzè Open Internacional d’Escacs de Torredembarra, inclòs en el Circuit Català d’Oberts Internacionals 2016, va comptaramb 86 participants de sis països diferents i s’ha disputat del 2 al 10 de juliol al Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra. És l’únic torneig de les seves característiques que es disputa a la demarcació del Camp de Tarragona.

tracking