Diari Més

Zahibo, nou jugador del Nàstic

El centrecampista, de 22 anys, signa per tres temporades

Zahibo amb l'escut del Nàstic.

Zahibo amb l'escut del Nàstic.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona ha incorporat al jove jugador Wilfried Aimeric Zahibo (Marsella, França, 21 d’agost de 1993), que signa un contracte fins a juny de 2019 amb l’entitat grana.

El jugador francès formarà part del primer equip i estarà sota les ordres de Vicente Moreno després de finalitzar la seva vinculació amb el Valencia CF. Fins ara, el migcampista de tall defensiu ha militat tres temporades a les files del filial ‘ché’, el Valencia Mestalla, sent una peça clau de l’equip entrenat per Curro Torres, al grup III de la Segona Divisió B.

Zahibo destaca per la seva alçada, ja que medeix 1,89 m, i es caracteritza per ser un futbolista físic, molt poderós en pilotes dividides i amb criteri per distribuir la pilota a la zona de mitjos. En aquesta passada campanya 2015-2016, cal destacar la seva participació amb el primer equip valencianista. El francès va debutar a Primera Divisió el 7 de febrer de 2016 contra el Real Betis i també ha estat protagonista en els enfrontaments de Copa del Rey, participant en cinc partits i sumant un gol.

tracking