Diari Més

El primer espot de la campanya d'abonaments del Nàstic veu la llum

Amb el lema «Nàstic, ho sap tothom!», el club vol arribar amb la campanya a tots els tarragonins i tarragonines

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona fa públic el primer espot de la nova campanya d'abonaments per a la temporada 2016-2017, que porta com a lema la frase «Nàstic, ho sap tothom!».

Per tal que tots els tarragonins i tarragonines es facin socis del Nàstic de cara a la temporada vinent, el club ha presentat un espot on dos senyors d'edat avançada discuteixen sobre fer-se o no socis del club.Un d'ells pregunta al seu company si es farà soci del Nàstic per la pròxima temporada, i aquest respon que se'n farà quan el club faci un fitxatge d'un japonès o quan guanyi el Real Madrid, mentre que el primer va afirmant que el club ja ha assolit tots aquests punts. Finalment, el segon senyor es fa soci en veure tot el que ha aconseguit realitzar el club tarragoní.

Preus dels abonaments

Fa unes setmanes el Gimnàstic de Tarragona feia públics els preus dels abonaments per a la pròxima temporada. La renovació delsabonaments per a Tribuna tindran un preu de 300 euros, mentre que per a Preferent serà de 200 euros, i per als dos Gols de 150. Pel que fa als nous socis, hauran de pagar 450 euros per a Tribuna, 250 per a Preferent, 200 per a les dues graderies de Gols mentre que la Grada d'Animació, que és la novetat d'aquesta temporada, tindrà un preu de 60 euros. Aquesta nova graderia, situada al Gol Nord, no tindrà seients, perquè està pensada per tal que els aficionats animin l'equip durant tot el partit de peu.

El Gol de Muntanya tornarà a ser el gran animador dels partits

El Nàstic impulsa la graderia d'animació de cara a la pròxima temporadaCristina Aguilar

tracking