Diari Més

El Llevant pressiona per Mossa i el Nàstic es nega a malvendre'l

L’oferta dels ‘granota’ és d’uns 300.000 euros, i el futbolista té una clàusula de rescissió d’1,5 milions d’euros

El Llevant pressiona per Mossa i el Nàstic es nega a malvendre'l

El Llevant pressiona per Mossa i el Nàstic es nega a malvendre'lCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Seria un greu error deixar escapar els jugadors que van fer triomfar l’equip la passada temporada. Almenys, sense cobrar una bona contrapartida en forma de traspàs. El Gimnàstic de Tarragona n’és ben conscient i, per aquest mateix motiu, no li posarà la catifa a Mossa per deixar l’equip.

A les oficines del club grana ha arribat una oferta de 300.000 euros per fer-se amb els serveis del lateral esquerre, un dels futbolistes, amb diferència, més regulars no tan sols del Nàstic, sinó de tota la Segona Divisió A. Als seus 27 anys, ha demostrat una progressió infinita i una qualitat que provoca que sigui molt normal que els grans clubs s’hagin fixat en ell.

El conjunt granota ha presentat una oferta econòmica que el club tarragoní considera «insuficient», ja que el Nàstic es remet a la seva clàusula de rescissió, que ascendeix a 1,5 milions d’euros. Ara bé, si el Llevant arriba o supera els 600.000 euros, l’entitat que presideix Josep Maria Andreu podria replantejar-se la situació, encara que no sembla probable que havent-hi laterals més econòmics el Llevant realitzi un dispendi econòmic tan elevat.

El futbolista estaria d’acord amb marxar al Llevant, ja que estaria al costat de casa i, a més, veuria incrementat el seu salari. Tot i això, està completament identificat amb el projecte del Nàstic, i no forçarà la màquina més del necessari, ja que el més probable és que acabi continuant al Gimnàstic, club en el que ha explotat.e

tracking