Diari Més

Chrisantus: «Espero oferir un nivell superior al que vaig donar a Las Palmas»

El flamant davanter del CF Reus es mostra més que ambiciós durant la seva presentació, on detalla que «m’encanten els reptes»

D'esquerra a dreta, el futbolista, el director esportiu i el president.

Chrisantus: «Espero oferir un nivell superior al que vaig donar a Las Palmas»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Macauley Chrisantus no ha pogut demostrar més ambició durant la seva posada de llarg amb el CF Reus, aquesta tarda. El davanter, que arriba amb la carta de llibertat sota el braç procedent de l’AEK Atenes i que se’l coneix a territori espanyol per la seva etapa a Las Palmas durant les temporades 2012-13 i 2013-14, ha deixat ben clar que no es conforma amb igualar la seva etapa al conjunt canari. «Com a Las Palmas? No. Espero donar més nivell», va afirmar taxativament un futbolista que apunta a ser una de les referències del conjunt que entrenarà novament Natxo González.

«No vull parlar de quin tipus de jugador sóc, vull demostrar-ho al camp, que la gent vegi del que sóc capaç», puntualitza el futbolista, de 25 anys, el qual no va voler parlar de cap xifra de gols. Ell ha somrigut quan se li ha realitzat aquesta qüestió, ja que és habitual en totes les presentacions de davanters. Tot i això, va preferir apostar per la prudència, detallant que «la meva meta de gols la tinc per a mi. El club ho sap, i jo també ho sé».

«M’encanta lluitar i m’encanten els reptes, i vaig venir a Reus perquè és un club familiar i perquè m’agrada guanyar», ha sentenciat un futbolista que té molt bona pinta i que, tot i la seva joventut, ha passat per diversos clubs d’elit com són l’Hamburg, el Frankfurt o el Karlshurer alemany, i també ha passat per la lliga turca.

També es mostrava molt feliç per la seva contractació Sergi Parés. El director esportiu, a més, ha avançat que «tenim un altre jugador fitxat a la zona ofensiva, però ara no toca». Amb l’arribada d’aquest altre futbolista, la davantera quedarà completament tancada, i el màxim responsable esportiu es podrà centrar a buscar futbolistes en altres demarcacions.

Parés també ha explicat que tres futbolistes del filial, el FC Cambrils, que ha passat a anomenar-se Reus B, començaran la pretemporada amb el primer equip. Es tracta del centrecampista Jordi Oribe, de Marcel Messeguer i d’Adri Arjona. El primer i el tercer van jugar a un bon nivell la passada temporada al CD Morell, a Tercera Divisió. També ha tingut paraules el director esportiu Parés per Cholo, germà d’un altre dels fitxatges del CF Reus, Jorge Díaz. Segons el director esportiu, «aquest lateral potent, amb recorregut, a mig termini pot estar jugant al primer equip del Reus».

També ha estat present a la roda de premsa el president, Xavier Llastarri. Va tenir un petit lapsus, ja que va començar argumentant que «avui realitzem la primera presentació d’un jugador». Realment era la segona, ja que la primera, la de Jorge Díaz, es va fer sense el màxim responsable del club a la taula. Tot i això, tenia excusa, ja que era a Madrid rebent la benvinguda de la Lliga de Futbol Professional per l’ascens. Ha reaccionat ràpidament, però, Llastarri. «De les dues presentacions, la d’avui es tracta d’un fitxatge estrella», ha manifestat. A més, el president del CF Reus va desvetllar com vol que l’anomenin al nou futbolista del club reusenc: «Maki Chrisantus». Així serà.

tracking