Diari Més

Perilla el projecte del CBT de la temporada 2016-17

La reunió de divendres amb l'Ajuntament servirà per decidir el futur de l'entitat

Miquel Salvó, durant un duel de la temporada passada

Perilla el projecte del CBT 2016-17JC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pròxim dimarts, 12 de juliol, acaba el termini que la Federació Espanyola atorga als clubs per formalitzar la seva inscripció en LEB Plata. Una vegada més, el CBT està tenint problemes per formalitzar la inscripció, i el futur del primer equip del club passarà per una reunió que mantindrà l'Ajuntament amb el propi club divendres que ve. El club tarragoní vol saber si comptarà amb l'estabilitat econòmica que li ha de permetre sortir a competir a LEB Plata amb garanties ja que, si no la té assegurada, podria haver de renunciar al bàsquet professional.

La realitat és que ara mateix sembla complicat que el CBT pugui formalitzar la inscripció correctament el dia 12 de Juliol, per la qual cosa quedaria a l'espera que la FEB otorgui una moratòria al club, un fet que es ve repetint en els últims anys, però que aquesta temporada no sembla tan clar, ja que la majoria de clubs sembla que podran inscriure's correctament, no obstant això des del club insisteixen que estan «a l'espera de la reunió del divendres».

La presidenta del CBT, Loli Salas, ha manifestat que «ara mateix estem fent treball intern per planificar la temporada, però la realitat és que no hem fet cap pas efectiu amb la Federació fins a parlar amb l'Ajuntament». És a dir, que malgrat que el club contínua treballant a nivell intern, en paraules de la presidenta del club «fins divendres tot està parat».

tracking